Inspiratie – Outfit lekker sportief

Weet je nog, ik had een voornemen om sportief te zijn in 2017. Mijn doel is dat ik in ieder geval 2 tot 3 keer per week in de sportschool te vinden ben. Voor het sporten heb ik nu 1 broek en enkele t-shirts die ik gebruik, maar meer (sport)kleding kan nooit geen kwaad toch!

Lekker sportief

Zelf vind ik het heel fijn als ik me goed voel in mijn kleding op de sportschool. Je wilt er goed uit zien, maar toch ook sportief. Gezien ik best wat nieuwe sportkleding kan gebruiken ben ik online op zoek gegaan naar enkele items, die een sportief outfit zouden kunnen vormen voor mij.

Sportief sportbroek. SpartooBroek

Een sportbroek heb ik het liefste als legging qua aansluiting. Ik hou niet van wijde pijpen, dan voel je die tijdens het lopen of fietsen elke keer weer tegen je been aan komen. Nee ik ben meer van de skinny sportbroeken.

Er zijn zoveel verschillende soorten sportbroeken, met veel kleurtjes, maar als ik naar mijzelf kijk wil ik het liefst een effen broek, zwart, dat kleed mooi af natuurlijk. Er mag best een motief in zitten, dat heb ik nu ook.

Deze sportbroek vind ik heel mooi, hij is zwart, maar heeft aan de onderkant het logo van het merk staan.

T-shirt

En als ik mijn broek dan toch rustig houd qua kleur, kan ik heel veel verschillende soorten kleuren shirts erboven dragen. Het maakt dan niet uit welke kleur shirt je boven op je broek draagt naar de sportschool.

Sportief sportshirt . Spartoo

Het liefste draag ik zelf een sportief shirt zonder mouwen. Ik zweet best snel en dan vind ik het niet fijn dat ik nog een uur moet sporten als de stof onder mijn oksels al helemaal nat is van het zweet. Ook vind ik het er bij andere heel onsmakelijk uitzien als je grote zweetplekken ziet, voor mij ook een reden om een sportief shirt zonder mouwen te kopen.

Schoenen

Ja schoenen, wat moet ik daar nog over zeggen. Ik ben gek op schoenen en mijn familie wordt inmiddels gek van mij als ik zeg dat ik weer nieuwe schoenen heb gekocht, of als ik ergens mooie schoenen zie staan is het doorlopen Jess, je hebt al genoeg schoenen! Nee lieve lezers, Jess heeft nooit genoeg schoenen.

Zelfs sportschoenen kan je nooit teveel hebben, ook deze horen bij een sportief outfit.

Wat is voor jullie een fijn sportief outfit?

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel betreft een samenwerking