Inspiratie – Outfit by Jess#1

Ik vind het leuk om zo af en toe eens op sites te kijken naar outfits. Het zijn vaak outfits die ik nu nog niet zou kopen, omdat ik eerst wil afvallen. Ik denk vaak ook dat ze mij nu niet staan maar tegen de tijd dat ik wat kilo’s kwijt ben wel. Wil je weten wat ik leuk vind qua outfits, kijk mee.

Inspiratie – Outfit by Jess

Mijn look nu is vaak vrij comfortabel en niet heel wisselend. Ik heb vaak een spijkerbroek aan, een shirtje en een vest/blazer erover. Toch probeer ik er vaak wel leuk uit te zien, ik omschrijf mijn look denk als casual netjes. Een jurkenmeisje ben ik nooit geweest en dat ben ik op het moment nog steeds niet. 

Voor inspiratie kijk ik op de site van mijn favoriete winkels, op Wehkamp of op Stylefruits. De outfits van vandaag zijn onder de €100,-. 

Mooi zwart is niet lelijk. Met zo een outfit kan je ook leuk spelen met de kleur van je shirt en je schoenen en er passen veel verschillende accessoires bij.

Oufit by Jess

Een leuke Look, stoer gemaakt door de zwarte leren legging erbij! Ik hou ervan.

Oufit by Jess

Lekker comfortabel, spijkerbroek, topje en een vest. Platte schoenen kunnen ook bij deze outfit! Maakt het nog sportiever.

Oufit by Jess

Een look met een kleurtje. De muts en tas mogen van mij weg blijven, maar de schoenen en het shirt vind ik super gaaf!  Ik hou wel van felle kleuren.

Oufit by Jess

Ook dit is een comfortabele outfit, die je kan veranderen naar een sportieve/casual outfit door sportschoenen te dragen.

Oufit by Jess

Zoals net gezegd ben ik geen jurken mens, en dus ook geen rokjesmens, maar ik vind dit wel een hele mooie combinatie in een outfit! Heel erg mooi vind ik deze!

Oufit by Jess

 

 

 

Wat vinden jullie van de outfits? Laat je weten in de comments hoe jullie je eigen look zouden omschrijven? Ik zou het heel leuk vinden als jullie mij volgen op Instagram en Bloglovin’

Liefs Jessica