Inspiratie kerst voorgerechten

Inspiratie voor een kerstdessert, kerst voorgerecht

De kerst komt steeds dichterbij en dat betekent ook dat je nog maar even de tijd hebt om op zoek te gaan naar een kerst voorgerecht. Eerste kerstdag zullen wij bij mijn ouders vieren met gourmet en cadeautjes. Dus wij hebben geen kerst voorgerechten nodig, maar voor jullie is het wel een leuke inspiratie blog, met recepten van andere bloggers! Ik heb hen dan ook gevraagd lekkere kerst voorgerechten te delen en ik heb er een paar uitgekozen! Benieuwd wat jullie ervan vinden.

Inspiratie kerst voorgerechten

Om te beginnen een heerlijk uitziend recept van Priya. Zij deelt heel veel lekkere recepten op Priyalovesfood. Een zelfgemaakte crostini met kipragout. Natuurlijk wel met zelfgemaakte kipragout en niet uit zo een blik. Wie heeft zelf wel eens kipragout gemaakt?

Kerst voorgerechten Crostini met kipragout

Een bekende, maar daarom niet minder lekker! De garnalencocktail, ik houd ervan en vind het ook dan ook helemaal niet erg als dit bekende en simpele voorgerecht op tafel komt te staan. Ingrid heeft dit recept op haar blog gedeeld om andere inspiratie te geven voor een voorgerecht.

Kerst voorgerechten

Ook Judith van Hip & Hot heeft wat inspiratie voor kerst voorgerechten gedeeld met mij. Zo kwam zij met een Kastanjesoep. Toevallig zei ik laatst nog tegen mijn moeder dat ik dit zelf nog een keer wil maken, dus ik vind het daarom zo leuk om hem nu te benoemen. Het ziet er ook heel gemakkelijk uit om te maken. Deze komt zeker na de kerst bij ons een keer op tafel te staan. Maar misschien bij een van jullie wel met kerst?!

Kerst voorgerechten kastanjesoep

De volgende staat denk toch wel het hoogst bij mij op het favorieten lijstje! Wat heb ik dit gemist tijdens de zwangerschap van Abby en wat ben ik blij dat ik dit nu wel weer kan eten. Daarom vind ik het volgende kerst voorgerecht ook zo heerlijk eruit zien. Bekend, maar met een andere twist waardoor die dus origineel is. Carpaccio in een glaasje! Bedacht door Melissa van All in Mam. Super leuk idee.

Kerst voorgerechten Carpaccio

Ik heb heel veel leuke inspiratie opgedaan voor het maken van kerst voorgerechten, jammer alleen dat ik deze zelf niet hoef te gebruiken! Ik ben benieuwd wat jullie het meeste aanspreekt van deze recepten. Laat je met het weten in de comments? Mocht je nog andere suggesties hebben voor recepten laat het me weten! Ben jij op zoek naar kerstdessert? Kijk dan gauw op mijn site, want in 2017 heb ik hier al hele leuke inspiratie tips voor gegeven!

Voor nu wens ik jullie hele fijne kerstdagen en alvast een goed uiteinde van 2019. Geniet van deze dagen, misschien wel van de totale rust of van de aanwezigheid van familie en/of vrienden.

Liefs Jessica, Life by Jess