Inspiratie – 7x Ikea Hacks

Ikea Hacks, best gelezen artikelen

Ben ij iemand die heel creatief is en die zodra je iets in je hoofd hebt, dit het liefst ook nog NU wilt maken. Dan denk ik niet dat het verstandig is om te blijven kijken. Oké lees je toch door? Dan is het lezen op eigen risico… 😉  Onderstaande Ikea Hacks zijn echt te gaaf en als het even kon is mijn hele huis ingericht met leuke Ikea spullen. Vandaag deel ik met jullie 7 Ikea Hacks die ik echt te gek vind.

Zeg niet dat ik jullie niet gewaarschuwd heb! En sorry (not sorry) als jullie meteen naar de Ikea scheuren om alles te kopen wat je nodig hebt voor deze gave ideeën…

7x gave/leuke Ikea Hacks

Als eerste, een super gaaf konijnen/cavia hok (ps: dit is wel een beetje te klein voor een konijn, deze moet echt wel meer ruimte hebben, maar een cavia/hamster/rat kan zich hier prima in vermaken). Zelf heb ik vroeger altijd konijnen gehad, daarom sprak deze mij ook zo aan! Hoe leuk. Heb jij huisdieren?

Ikea Hacks  bron

Of dit leuke krukje, wat geen krukje is maar een bijzettafeltje! Je koopt het krukje bij de Ikea, haalt ergens anders een stuk boomstronk vandaan en deze lijm je er vervolgens op en je hebt een heel leuk bijzettafeltje! Ik vind hem leuk.

Ikea Hacksbron

Persoonlijk vind ik meubelen zoals onderstaande echt ontzettend gaaf, een wit gedeelte met een hout look rand erom. Wij hebben zelf zo een eettafel, witte poten en het blad is hout. Zo gaaf, ik hoop er binnenkort nog een salontafel van te vinden en te kunnen kopen. Maar onderstaande kastje kan makkelijk bij ons in huis.

Ikea Hacksbron

Heb jij ook zoveel cadeaupapier? Ik heb altijd wel enkele rollen op voorraad en dan is het super handig om ze ergens bij elkaar op te kunnen bergen. Onderstaande houders vind ik echt een uitvinding. Je kan hier bijvoorbeeld ook je plastic tasjes in kwijt! Super handig alles bij elkaar.

Ikea Hacksbron

Ken je deze Ikea Hack al? 2 Malm ladekasten + een blad en je hebt een bureau met ontzettend veel opbergruimte. Als ik dit eerder had geweten, had dit ook wel bij ons in huis gestaan ipv een echt bureau! Wie weet ooit nog…

Ikea Hacksbron

Als nagelstyliste heb ik heel veel nagellak in huis, maar zichtbaar staat het niet. Alles staat netjes opgeborgen in een lade in de kast, maar als ik de ruimte had, hadden deze plankjes zeker aan de muur gehangen met de nagellak hierop.

Ikea Hacksbron

De laatste, maar zeker niet de minste. Het is dat het niet echt bij onze style past, maar ik vind dit zo een gaaf idee. Waarom je onderzetters op de tafel leggen als je deze ook aan de muur kunt hangen als prikbord? Te leuke Ikea hack dit!

Ikea Hacksbron

Al onderweg naar de Ikea?

Ben jij al onderweg naar de IKEA om spullen te gaan kopen? Laat mij dan in ieder geval nog even weten wat je gaat maken! Kijk ook eens op Pinterest voor meer inspiratie voor nog meer IKEA Hacks!

Liefs Jessica, Life by Jess