Inspiratie – decoratie voor de woonkamer

Nu onze woonkamer een beetje de sfeer krijgt die ik voor ogen heb, komt nu de tijd van het shoppen voor decoratie om nog meer sfeer te creëren. Ik vind het best wel lastig om decoratie voor de woonkamer te vinden. Ik ben daar helemaal niet creatief in en zoek dan ook veel op internet en Pinterest. Ik heb wel wat ideeën opgedaan waar ik binnenkort voor ga kijken in de winkel of ik zoiets gelijk kan vinden.

decoratie voor de woonkamer

Van de week heb ik al wel even snel gekeken in de winkels en toen kwam ik bij de action een vaasje tegen die ik heel erg leuk vond. Afgelopen zaterdag op Texel kwam ik nog een leuk waxine houder tegen en het ontzettend leuke lampje.

Decoratie voor de woonkamer

Eerder heb ik op de blog al diverse inspiratie artikelen gedeeld, zoals inspiratie voor sneakers en inspiratie voor ons nieuwe toilet (welke er nog steeds niet is trouwens haha). Wist je dat dit artikel heel erg goed gelezen wordt. Veel mensen komen via Google op dit inspiratie bericht terecht, echt leuk om te zien.

Wij hebben in onze nieuwe woonkamer twee hoge kasten staan die ik mooi wil gaan aankleden. Zo kwam ik tijdens het zoeken onderstaande inspiratie tegen en dit ziet er heel leuk uit. Zoiets zal het ook wel gaan worden bij ons in de kasten.

Planten horen ook thuis in onze woonkamer dus ik vond onderstaande inspiratie wel heel leuk om te zien. Leuk met de kaarsjes, maar ook de plantjes.

Nu wij een groot dressoir hebben staan in de woonkamer, is het leuk om daar ook een hoekje van op te vullen. Dat kan bijvoorbeeld met vazen, fotolijstjes, plantjes. Onderstaande foto vond ik wel een heel mooi voorbeeld voor decoratie voor de woonkamer.

decoratie voor de woonkamer 1

Deze foto komt van Interiorjunkie.com

Hier ga ik een beetje mijn inspiratie vandaan halen. Ook op Pinterest heb ik al een heel bord vol met Home inspiration. Je kan mij daar volgen op LifebyJess. 

Hebben jullie nog tips voor mij? Waar moet ik op letten met indelen?

Liefs Jessica, Life by Jess