Inspiratie – Outfit bruiloft

Het is weer zomer en dat betekend dat er veel mensen trouwen. De zomer is het seizoen waarin het meeste getrouwd word, heb ik altijd het idee. Wij hebben volgende week een bruiloft en eigenlijk wil ik wel graag een jurkje aan, maar voel ik me daar nog niet fijn genoeg voor met mijn lijf. Wel heb ik even gekeken of ik wat leuke jurkjes kon vinden die goed gedragen kunnen worden naar een bruiloft.

Outfit Bruiloft

Onderstaande jurk is van Esprit, te koop voor €89,99 wat ik zelf een mooie prijs vind voor een mooie jurk zoals deze. Je kan de jurk vaker dragen en is niet alleen speciaal voor deze gelegenheid. Mooie frisse kleuren zitten er in deze jurk voor van de zomer.

Esprit wehkamp bruiloft

Zelf vind ik de jurken die ze verkopen bij Steps echt heel erg mooi! Je hebt er verschillende soorten jurken en er zit voor iedereen wel iets bij qua model. Ik vind de jurk hieronder heel erg mooi. Ten eerste heeft het mooie kleuren (ik hou van groen) en ziet hij er heel classic uit. Deze jurk is te koop voor €99,95.

jurk bruiloft steps

Persoonlijk vind ik de jurkjes die tegenwoordig helemaal hot zijn, met het kant, echt heel erg mooi. Ik heb wel eens zo een jurkje aan gepast, maar het past niet bij mij qua model. Heel erg jammer! Maar dat wil niet zeggen dat hij in mijn lijstje mag ontbreken. Ik vind dit echt de mooiste jurkjes voor een bruiloft, zeker omdat ze ook in alle kleuren wel te vinden zijn. Onderstaande model is van Karen Millen, te koop bij de Bijenkorf, nu voor €225,- waar al 40% korting vanaf is!

 

bruiloft karen millen bijenkorf

En dan de laatste die ik heel mooi vind. En welke eigenlijk ook wel thuishoort in dit overzicht. Een echte maxi dress. Dus de lange jurk. Deze kunnen echt heel elegant zijn, zoals deze hieronder van Sisters Point. Deze is te koop bij Miinto voor €59,95, mooie prijs voor een jurk toch?!

sister point bruiloft maxi dress

Wat draag jij het liefste naar een bruiloft? En hoe vind je deze jurken hierboven? Ben benieuwd naar hetgeen wat jullie altijd aandoen en waar je op let bij het uitkiezen van je kleding!

Liefs Jessica, Life by Jess