Ik deed mee aan de herfst swap

Instaswap, falledtion, herfs tswap

Voor de eerste keer deed ik mee aan een Instaswap, de herfst editie dit keer. En wat vond ik dit leuk om te doen. Dit is zeker niet de laatste keer geweest dat ik mee heb gedaan. Nu ik mijn herfst swap ook ontvangen heb, wil ik jullie vertellen wat een swap is en wat ik verstuurd/gekregen heb.

Wat is een swap?

Een swap betekend, uitwisselen. Je koopt of maakt leuke dingen voor een onbekende en jij krijgt ook een pakketje van weer een andere onbekende. Zo krijgen heel veel mensen, (het streven is) op dezelfde dag een pakket, met allemaal spulletjes erin die speciaal gekocht of gemaakt zijn aan de hand van zijn/haar Instagram profiel. Zodra jij je herfst swap uitpakt weet je pas van wie je dit hebt gehad.

Hoe zag mijn verzonden herfst swap eruit?

De afbeelding die boven in dit artikel staat, dat zijn de cadeautjes die ik verzonden heb naar mijn swapmaatje. Alle cadeautjes had ik in een doos gedaan en deze had ik opgevuld met wat kleine snickers en kitkats. Hieronder zie je wat de cadeautjes waren die ik gegeven heb aan mijn herfst swap maatje.

Instaswap, falledtion, Herfst swap

Thee, douchegel, een fotolijstje, chocolade, notitieboekje, markeerstiften en een box met waxinelichtjes welke ik beplakt heb met washitape. Mijn pakket is de dag na verzenden goed aangekomen en mijn maatje is er heel erg blij mee.

Wat heb ik gekregen als herfst swap?

De herfst swap ontving ik 2 weken later dan zou moeten. Er was een privé omstandigheid bij mijn swapmaatje waardoor ze mijn swap niet op tijd heeft kunnen verzenden. Ze heeft mij hierover een berichtje gestuurd via Instagram, zo wist ik dus al voor ik het pakket had van wie het pakket vandaan kwam. Maar dat maakt het er niet minder leuk op! Want wat een herfst swap heb ik gekregen.

Instaswap, falledtion, Herfst swap

Mijn swapmaatje heeft heel goed op mijn instagram profiel gekeken. Zo heeft ze gezien dat wij katten hebben en ook die heeft ze verwend met snoepjes! Hoe leuk.

Instaswap, falledtion, Herfst swap

Verder zaten er geurskaarsen in, reisspelletjes: Vier op een rij, Mens erger je niet en Domino. Ook kreeg ik snoepjes, losse thee, zonnebloempitten die wij in april mooi in onze nieuwe tuin kunnen planten en een theehouder waar losse thee in kan.

Wat een ontzettend leuke herfst swap! Bedankt lief maatje. Ik ben ontzettend blij dat ik mee heb gedaan en ik vind het heel bijzonder dat een onbekende zoveel moeite heeft gedaan om te kijken wie ik ben, en speciaal voor mij cadeautjes te kopen.

Hebben jullie wel eens meegedaan aan een swap? Wat vond je ervan en ga je nog een keer meedoen?

Liefs Jessica, Life by Jess

 

Wil jij ook meedoen?  Kijk op de site van Instaswap , daar zal een deze maanden vermeld staan wanneer de nieuwe swap is!

8 comments

 • Vlijtig Liesje

  Ik heb het nog nooit gedaan, maar vind het een hartverwarmend idee. Je hebt ook leuke dingen gekregen zeg!

  • Jessica (author)

   Ja het is zo bijzonder dat iemand via de foto’s die ik op mijn instagram heb staan cadeautjes weet te kopen die zo bij mij passen!

 • Lifeaholic.nl

  Leuk! Ik heb onlangs voor het eerst aan een Swap mee gedaan. Vandaag ging het op de bus dus ben erg benieuwd naar mijn pakketje ✉️

  • Jessica (author)

   Leuk, ik ben heel benieuwd wat je krijgt. Ik vond het super leuk om te doen Jij?

  • Jessica (author)

   Leuk, Instaswap doen iets van 2000 mensen mee. Ze hebben maar 2x per jaar een swap, lente en herfst. Deze keer is het me super goed bevallen!

 • Sara

  Oh leuk! Ik zou ook wel eens zo’n swap willen doen hihi!

  -xo Sara

  • Jessica (author)

   Zeker doen! Ik vond het echt super leuk om mee te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge