Ideeën met het Ikea Lack tafeltje

Wie mij een beetje kent weet dat ik ervan houd om creatief bezig te zijn. Hobby’s heb ik met vlagen. Zo maakte ik vroeger 3-D kaarten, heb ik hotfix gedaan en heb ik een poging gewaagd om te kunnen haken. Zo zoek ik elke keer wat nieuws en zo kwam ik tijdens het doorspitten van Pinterest terecht op deze leuke ideeën met het goedkoopste tafeltje van de Ikea, het Lack tafeltje.

Het Lack tafeltje is in de kleuren wit en zwart voor €5,99 te koop bij ikea.nl. In de overige kleuren kost hij €7,99. Geen geld toch voor een tafeltje waar je heel veel mogelijkheden mee hebt. Oké, dit is niet iets wat ik als hobby zal gaan doen, maar omdat ik zulke leuke ideeën tegen kwam op Pinterest heb ik ze verzameld voor jullie om te laten zien!

Ideeën met het Ikea Lack tafeltje

Ikea Lack tafel

Ikea Lack tafel

Ikea Lack tafel

Ikea Lack tafel

Ikea Lack tafel

Ikea Lack tafel

Van tafeltje, naar poef, kastje of moestuin! Kijk eens hoeveel leuke dingen je kan doen met deze goedkope tafeltjes. Wij hebben zelf een zwarte Lack tafel in huis, welke op dit moment op de kattenkamer staat. Volgens mij hebben we deze gekocht om de de kerstboom op te zetten, maar deze was toch te hoog.

Welk idee vinden jullie het leukste? En hebben jullie ook een Lack tafel in huis, gewoon standaard of heb je hem gepimpt?

Liefs Jessica