Huishoudbeurs 2018 – Shoplog

Huishoudbeurs shoplog

De een wilt er niet dood gevonden worden en de andere vind het heerlijk om er elk jaar op rond te struinen. Het event waar duizenden vrouwen op af komen (en enkele mannen). Ja lieve lezers, de Huishoudbeurs!

Het was voor mij 5 jaar geleden dat ik op de huishoudbeurs was geweest en ik had gehoopt dat ik dit jaar naar de 9 maandenbeurs had gekund, maar helaas. Vorig jaar riep een vriendin van mijn moeder, nou daar ben ik nog nooit geweest op die huishoudbeurs?! Euhm, eens moet de eerste keer zijn en zo had ik vorig jaar met een goede deal al 3 entreebewijzen op zak.

Niks kopen op de huishoudbeurs dat kan eigenlijk niet. Er zijn maar weinig mensen die zonder iets gekocht te hebben weer naar huis gaan. Ik ook niet en ik ga jullie in deze enige echte huishoudbeurs shoplog laten zien wat ik gekocht heb.

Shoplog Huishoudbeurs 2018

Daar gaan we, laten we beginnen bij iets waar ik nu al heel blij mee ben. Namelijk deze ontharing pads van Allure. Dat meisje deed die voor bij mij op mijn arm en wauw! Weg was mijn haar. Nu een leuke aanbieding dus hup inkopen! Ik heb de starterset gekocht, een extra pakketje voor daarna, en ik kreeg er een handcrème en een bodycrème bij. Gisterenavond toen ik thuis was heb ik dit meteen op mijn armen gedaan en wat een verschil! Kaal geen haar meer zoals je op de foto kon zien in het artikel over mijn overbeharing.

Shoplog Huishoudbeurs

Dan deze twee ja hoe noem je het? Bun makers. Deze zorgen er heel makkelijk voor dat je een mooie donut in je haar kan maken! En er is zoveel mogelijk hiermee. Gisterenavond met het uiteten had ik er meteen al een in gedaan. Zit super lekker en ook best nog wel strak!

Shoplog Huishoudbeurs

Vincent en ik hebben laatste een nieuw spelletje gekocht, Qwixx en daar heb je spelblaadjes voor nodig. Deze gaan best hard en ik zag deze twee blokjes liggen en heb ze gekocht! We kunnen weer volop spelletjes spelen. Wil jij dit spelletje ook?   Koop bij bol.com

Shoplog Huishoudbeurs

Er stond ook een stand op de huishoudbeurs met nagelspullen, men wat moet ik mij dan inhouden om niks te kopen. Ik doe zelf niks meer, op dit moment, met mijn nagelstyliste opleiding en dan vind ik het ook onzin om veel te kopen hiervoor. Ik heb wel 1 kleur gellak gekocht en deze clip met allemaal staaltjes eraan. Deze wil ik gaan lakken in de gellak kleuren die ik heb zodat ik makkelijk kan vinden welke ik wil hebben.

Shoplog Huishoudbeurs

Een horloge!

Shoplog Huishoudbeurs

4 pakken thee van Yogi! Heerlijk.

Shoplog Huishoudbeurs

En een super mooi vest! Mooi legergroen en niet super dik dus prima voor alle tijden van het jaar!

Shoplog Huishoudbeurs

Dag huishoudbeurs ! 

Ik ben blij met alle spullen die ik gekocht heb op de huishoudbeurs! Bij elkaar kostte alles zo’n €100,- ongeveer. Voorlopig qua bezoek aan de huishoudbeurs heb ik het wel weer gezien. Het was leuk om weer even geweest te zijn en het was erg gezellig met mijn moeder en haar vriendin. Hopelijk volgend jaar wel naar de 9 maandenbeurs.

Zijn jullie wel eens op de huishoudbeurs geweest? En wat vonden jullie ervan? Veel plezier nog voor de mensen die dit jaar nog gaan!

Liefs Jessica, Life by Jess

 

14 comments

 • Marieke

  Wat een leuke spulletjes! Ik ben er nog nooit geweest, maar denk dat ik toch een keertje moet gaan… Ben ergens wel nieuwsgierig!

 • Jantine

  Qwixx is inderdaad erg leuk. Vrijdag heb ik het bij mijn zusje gedaan, die heeft het spel sinds kort ook. Erg grappig, vooral omdat moeder, zusje en ik fanatiek kunnen zijn 😉
  Ik ben wel een van die mensen voor wie de huishoudbeurs niets zou zijn. Ik zou gek worden van de drukte.

 • kiki hasselton

  1 keer op de huishoudbeurs geweest en voor mij helaas nooit meer. Ik vond dat er niet echt hele goede aanbiedingen waren en wat was het druk. pffff

 • Mèlanie

  Leuk, die pads is dat ook te doen voor je benen? Handig voor op vakantie… Ik ga toevallig morgen

  • Jessica (author)

   Ja die pads zijn ook heel handig voor je benen! Fijne vakantie

   • Mèlanie

    Oh nee ik ga voorlopig niet op vakantie Bedoelde dat ik naar de huishoudbeurs ging. Heb ze alleen toch niet gekocht

 • Bianca

  Wat een leuke items heb je gekocht! Ik ben ooit 1x bij de Huishoudbeurs geweest, maar ik trek die drukte zo slecht 🙂

  • Jessica (author)

   Ja dat kan ik me voorstellen. Ik moet zeggen, wij waren nu op een maandag en het viel me alles mee.

 • Nele van MamaExpert

  Mij lijkt het niets zo een huishoudbeurs wegens te overweldigend. Wel leuke vest. Hou van de kleur.

 • Nele van MamaExpert

  Mij lijkt het niets zo een huishoudbeurs wegens te overweldigend. Wel leuke vest. Hou van de kleur.

 • Celine

  Leuke aankopen! Ik was dit jaar voor het eerst. Vind wel dat ze het best anders kunnen regelen qua drukte maar het is zeker leuk om heen te gaan! Net als jij heb ik die bun makers gekocht. Ik moet nog wel heel even uitvogelen hoe ik het makkelijk bij mezelf doe, maar het zijn wel super handige dingen! Leuke blog 🙂

 • Miss B Blogz Thingz Over...

  Nice Things! Die thee ziet er lekker uit! Dit is de tweede artikel van de huishoudbeurs die ik heb gelezen! Misschien toch een seintje om next jaar even te gaan.. We wi’ll See!

  Hugz & Kisses,
  Miss B.

 • Tiffany

  Leuke items! Ik wilde dit jaar ook naar de huishoudbeurs, maar heb jammer genoeg niet kunnen gaan. Hopelijk volgend jaar!

 • Tania

  Leuke dingen heb je gekocht. Ben heel benieuwd naar die ontharingspads

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge