Hotspot – Foodhallen in Amsterdam

Dinsdagavond, het was eindelijk zover. Samen met mijn moeder en twee collega’s van haar zijn we een avond weg geweest. Naar een hele leuke en lekkere hotspot. Een echte aanrader zijn de Foodhallen in Amsterdam.

Foodhallen in Amsterdam

 Mijn moeder had geregeld afspraken met deze twee collega’s om uiteten te gaan. Deze keer was het idee om naar de Foodhallen te gaan en hoe het kwam weet ik niet meer, maar ik mocht deze keer mee! Yeah zo leuk en gezellig. Erg benieuwd hoe de Foodhallen in Amsterdam zijn.

Een van de twee collega’s van mijn moeder houdt van eten, haar hele Instagram staat vol met eten! Zij wist dus precies waar ze ons mee naar toe moest nemen.

Wat zijn de Foodhallen in Amsterdam leuk! Je komt in een grote hal binnen, waar allemaal verschillende eettentjes zitten. Iedereen kan hier wel iets vinden wat hij/zij lekker vindt. Wij aten in verschillende rondes, kleine gerechtjes elke keer, om aan het einde nog genoeg plek over te hebben voor een ijsje.

Foodhallen in Amsterdam

Mijn moeder en ik deelde 3 grote gefrituurde garnalen, en een bakje met Edamame boontjes. Daar heb ik een portie gefrituurde groente gehaald en toen was het tijd voor het ijsje, waar we al zo lang naar uitgekeken hadden.

Foodhallen in Amsterdam

Al het eten was erg lekker, alles wordt vers voor je bereid en de prijzen vind ik redelijk. Het is zeker niet goedkoop, maar ook niet ontzettend duur. Zo betaalde ik voor een bekertje Edamame boontjes €4,50 en voor een puntzak gefrituurde groente €5,00

Het enige nadeel is dat je steeds aan het wandelen bent voor je eten, en er een gezamenlijke plek is met tafels en stoeltjes. Als het dus echt druk is, heb je kans dat je staand moet eten. Nu hadden wij de mazzel dat we met z’n viertjes waren, waardoor er altijd 2 aan de tafel bleven zitten en de plekken bezet hielden.

Hotspot Amsterdam

Ben jij een keer in de buurt? Dan raad ik je zeker aan om naar de Foodhallen in Amsterdam te gaan! De Foodhallen kan je vinden op het Bellamyplein 51, en de openingstijden zijn van 11:00 uur tot 23:30 uur! Tijd genoeg om even langs te gaan denk ik zo. Er is een parkeergarage aanwezig, waar vaak meer dan genoeg plek in is.

Foodhallen in Amsterdam

Ben jij al een keer naar de Foodhallen in Amsterdam geweest? Wat vond je hiervan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Liefs Jessica, Life by Jess