Hoera voor mijn beste vriendinnetje

beste vriendinnetje

Gefeliciteerd met je verjaardag lieve mopseflopsje! Vandaag is mijn beste vriendinnetje jarig en is ze 26 jaar geworden. Een mooie gelegenheid om haar eens te vertellen door middel van deze brief wat ze voor mij betekend.

Mijn beste vriendinnetje

Vijf jaar geleden toen ik bij Vincent ging wonen, leerde ik ook de voor mij nieuwe buren kennen. Waaronder jij, ik weet nog de eerste keer dat wij bij jullie waren en we in de tuin hebben geborreld. Dat was de start van een mooie vriendschap.

beste vriendinnetje

We hebben vaak nagedacht, sinds welk moment we echt close zijn geworden, en dat is sinds de zomer 2014. Ik mocht er voor jou zijn en jij wist mij te vinden in een moeilijke periode. Waarschijnlijk heeft het echt wel geholpen dat wij tegenover elkaar woonde, even snel je hart luchten en ik kon even snel langslopen om je een knuffel te geven. Die kleine dingen hebben heel veel waarde gehad.

Je bent echt mijn beste vriendinnetje, ik kan altijd bij je terecht, ik kan je altijd bellen of appen om even mijn hart te luchten, even te spuwen en dan weet je altijd de goede dingen te zeggen. Daarna gooi je er meteen iets grappigs doorheen zodat je me ook weer aan het lachen maakt, want mij aan het lachen maken kan je als de beste!

Verder weg, maar toch dichtbij

 Wat was het fijn dat jij tegenover mij woonde, zo fijn dat ik echt heb moeten afkicken van het feit dat jij er niet meer woont. Soms heb ik nog steeds momenten dat ik er maar niet aan kan wennen, niet meer even naar je zwaaien, niet meer even snel tijdens het eten koken een kopje thee drinken, niet meer even snel je vertellen wat er die dag is gebeurt, niet meer elkaar tegen het lijf lopen en besluiten gezellig samen boodschappen te gaan doen. Ja ik mis het nog steeds.

Gelukkig woon je nog wel dichtbij, waardoor we makkelijk bij elkaar langs kunnen gaan. Ik ben blij dat ik dit als “tussenstapje” mag hebben, voordat je misschien nog verder weg gaat wonen.

beste vriendinnetje

Maar liefje, ik ben heel erg blij om te zien dat deze stap jou nog mooier maakt. Dat jij jezelf anders en opnieuw leert kennen, je doet wat voor jou goed voelt en dat je geniet! Oké Oké natuurlijk wel even die pottenslippers en tunnels vergeten hahaha, maar je zal altijd mijn mooie vriendinnetje blijven!

Lief beste vriendinnetje, mopsie, schatje, scheetje, liefje van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Dikke kus, Love you!

Liefs Jessica, Life by Jess