Hiep Hiep Hoera voor Jess!

Hiep Hiep hoera, verjaardag

Hiep hiep hoera! Ik mag 27 kaarsjes uitblazen vandaag, niet dat ik dit nog ga doen, want kaarsjes uitblazen is al verleden tijd, maar we gaan er zeker een leuke dag van maken. Misschien is het vandaag wel net zo warm als 27 jaar geleden? Mam, jij kan dit het beste beoordelen! Aan de verhalen te horen, komt de temperatuur denk redelijk in de buurt! Ik neem je in deze korte blog mee wat we gaan doen vandaag, of ik al cadeautjes gekregen heb, en ik deel nog een paar leuke weetjes over mijn geboortedag (zoals ik elk jaar doe)!

Hiep hiep hoera! 

Gezien ik nog steeds niet heel lekker in mijn vel zit (vanmorgen ook weer naar de psycholoog geweest) vier ik mijn verjaardag dit jaar niet. Geen groot feest, geen visite, gewoon even geen geregel. Maar natuurlijk laten we deze dag niet zomaar voorbij gaan en ga ik vanavond wel uiteten met mijn ouders, oma en Vincent. We gaan naar Loetje, heerlijk een biefstuk eten! Ik ben nu al aan het watertanden.

artikelen waar ik trots op ben

Jess heb je al cadeautjes gekregen? Ja zeker vandaag de dag zelf nog niet, maar een week of 4 geleden al wel haha. Hoezo toen al dan? Nou ik had een tegoedbon vorig jaar gekregen van mijn zusje voor een nieuwe waterkoker. Deze heb ik eigenlijk nooit gebruikt, gezien die van mij nog wel oké was. Een keer raden. Mijn waterkoker ging stuk enkele weken terug. Dus mijn zusje geappt, hey zus, geld mijn verjaardagscadeau van vorig jaar nog? Ja zeker! Dus ik naar de winkel om een nieuwe waterkoker te halen. Helemaal happy mee!

Dan nog een cadeau(tje) waar ik echt super blij mee ben! Gezien wij naar Amerika gaan in september wilde ik wel hele mooie filmpjes kunnen maken. Laat Jess nou net zo iemand zijn die dan eigenlijk ook meteen weer het beste moet hebben. Dus de echte beroemde vlog camera, de Canon G7X Mark II, stond op mijn lijstje. Meer met het idee dat ik bij kon leggen, en dat ik hem anders toch zelf wel had gekocht voor vakantie. Niet nodig, want ik heb deze camera gewoon van mijn ouders gekregen! Wauw zo super gaaf! Zo ontzettend blij mee! Maar Jess, waarom dan 4 weken geleden al?  Omdat mijn ouders ook op vakantie zijn geweest en zij deze dan meteen mee konden nemen haha…

Hiep hiep hoera, Camera Canon G7X mark II

Kijk hem eens, hoe mooi is die! Heel eerlijk, ik was blij toen mijn ouders weer thuis waren en ik de camera weer had haha… Zo blij als een kind. Ben nu aan het oefenen met alle standen die de camera heeft, en ik wil ook proberen om te leren hoe ik video’s kan bewerken! Wie weet komt er binnenkort dus nog wel eens een probeer vlog! Wie stemt voor?!

Van mijn schoonvader en zijn vrouw heb ik ook al een envelop gehad. Dat is voor een nieuwe batterij voor mijn camera. Ik weet nog niet of ik die voor mijn filmcamera koop of voor mijn Nikon D5600. Voor beide moet er in ieder geval een extra batterij mee op vakantie! Mooi de uitrusting verder uitbreiden nu.

Weetjes over mijn geboortedag

Ik ben geboren op de 186ste dag van het jaar, een zeer zonnige en bloedhete (max 29,4°C) dag met bijna 14 uur zon. (dit heb ik ook vaak gehoord van mijn moeder haha, het was die dag zo heet!) Ik denk dat daar mijn liefde voor de zomer ook meteen is geboren. Het was de eerste vrijdag van de maand en mijn geboortedag heeft mij het sterrenbeeld Kreeft gegeven. In de Chinese astrologie valt deze dag in het jaar van de Metaal Geit. Op deze dag had Nederland een bevolking van ongeveer 15.070.315, waarvan 50,56% vrouwen. Hieronder de nummer 1 hit van dat moment!

Hiep hiep hoera voor mij dus! Ik ga er een leuke dag van maken! Wat was bij jullie de nummer 1 hit van die tijd?!

Liefs Jessica, Life by Jess