Hiep Hiep Hoera, Life by Jess bestaat 1 jaar !!!

Life by Jess bestaat 1 jaar

Lang zal Life by Jess bestaan, Hiep Hiep Hoera! Ik kan het bijna niet geloven, maar er is alweer een jaar voorbij sinds ik ben begonnen met het bloggen op Life by Jess! Wauw wat is het jaar ongelofelijk snel gegaan en wat heb ik veel geleerd en ik leer nog steeds bij. Life by Jess bestaat 1 jaar!!! Hoe is het achter de schermen van Life by Jess? Ik ga voor jullie wat feiten op een rij zetten en ik heb een leuke verrassing voor jullie!

Life by Jess bestaat 1 jaar!

Jeetje wat is er veel veranderd in een jaar tijd. Waar ik begon met bloggen op www.lifebyjessblog.wordpress.com, heb ik in mei 2016 de overstap gemaakt naar een eigen domeinnaam en hosting. Sinds mei ben ik te volgen op Lifebyjess.nl en ik heb het abonnement weer voor 1 jaar verlengd!

logo jess, Life by Jess bestaat 1 jaar

Ook heeft Life by Jess sinds oktober haar eigen Logo! Zo hoop ik nog meer professionaliteit uit te stralen en geeft een eigen logo net dat persoonlijke tintje vind ik.

Wat is er niet veranderd? Vanaf het begin heb ik mezelf voorgenomen 3 artikelen per week online te willen zetten en hierin ben ik geslaagd, op 1 of 2 weken na! Voorlopig zal dit zo blijven, al wil ik proberen om vanaf het nieuwe jaar jullie elke week een kijkje in mijn leven te geven. Hoe ik dit wil indelen weet ik nog niet zo goed, als je suggesties hebt, ze zijn welkom!

Feitjes over Life by Jess

 • Het allereerste artikel kwam online op 9 december 2015 
 • 165 artikelen staan er op dit moment online op Life by Jess
 • Via Social media komen er veel bezoekers op mijn blog
 • Er komen veel vrouwen tussen de 25-34 jaar
 • Life by Jess wordt gelezen vanuit verschillende landen zoals Nederland, Griekenland, USA
 • In Noord-Holland wordt Life by Jess het meeste gelezen

Leuke zoekwoorden

Wat voor zoekwoorden voeren mensen in op google om vervolgens bij Life by Jess uit te komen? Hier enkele op een rij gezet, waarvan ik van de meeste wel kan begrijpen bij welk artikel ze zijn uitgekomen!

 • Kleine knijpertjes action
 • Geen auto meer
 • Jessica nagellak
 • Sneakers onder trouwjurk
 • Motormuis
 • Liesje stripper
 • Handdoek voor ligbed
 • Festival outfit lange broek

Verrassing!

Wie jarig is trakteert zeggen ze altijd. En aangezien Life by Jess jarig is, heb ik voor jullie een paar leuke win acties georganiseerd! Hou daarom elke dag Life by Jess in de gaten en doe mee met de win acties!

Bedankt lieve lezers voor het lezen van mijn artikelen het afgelopen jaar. Jullie reacties maken het nog leuker om te mogen bloggen. Op naar nog een jaar Life by Jess!

Liefs Jessica, Life by Jess

Life by Jess op social media:
Facebook 
Instagram
Twitter
Pinterest
Snapchat:  Jesje91