Hiep Hiep Hoera, Jess is jarig!

Hiep Hiep hoera, verjaardag

Dit jaar staat er weer een extra kaarsje op de spreekwoordelijke taart. Waar ik vroeger vaak ouder geschat werd, word nu vaak mijn echte leeftijd gezegd als mensen gaan raden. Hiep Hiep hoera voor mijzelf!

About my Birthday

Ik ben geboren op de 186ste dag van het jaar, een zeer zonnige en bloedhete (max 29,4°C) dag met bijna 14 uur zon. (dit heb ik ook vaak gehoord van mijn moeder haha, het was die dag zo heet!) Ik denk dat daar mijn liefde voor de zomer ook meteen is geboren.

hiep hiep hoera

Het was de eerste vrijdag van de maand en mijn geboortedag heeft mij het sterrenbeeld Kreeft gegeven. In de Chinese astrologie valt deze dag in het jaar van de Metaal Geit. Op deze dag had Nederland een bevolking van ongeveer 15.070.315, waarvan 50,56% vrouwen.

Hiep Hiep Hoera!

Vandaag wordt ik een jaartje ouder, en voor de oplettende lezer, die zal wel weten hoe oud ik wordt. Namelijk 26 lentes jong of al 26 jaar oud?! De 30 komt wel steeds meer in zicht nu! Hiep hiep hoera!

Vandaag vier ik dit samen met mijn geliefde mensen om mij heen. ’s Ochtends werk ik nog een tweetal uurtjes, en ’s middags komt mijn “nep” mama nog even een taartje eten.

En hadden jullie vroeger ook een traditie qua eten? Wij wel, wij mochten altijd kiezen wat en waar we wilde eten op onze verjaardag. Dit blijft een traditie!

hiep hiep hoera, persoonlijke voornemens make-up

’s Avonds gaan we (ouders, zusje, Vincent en misschien mijn vriendin Sanne) uiteten bij een restaurant waar we al jaren komen. We hebben in dat complex ook ons trouwfeest gegeven. Het is heerlijk eten daar, een heerlijke avond verwacht ik zo!

Zaterdagavond vier ik mijn verjaardag voor vrienden. Gezellig met een klein clubje leuke mensen! Maar geen stripper hoor deze keer hahaha… Hoop ik tenminste!

Liefs Jessica, Life by Jess