Herinneringenkist voor Abby

Herinneringenkist voor Abby

Mijn ouders hebben vanaf mijn geboorte een herinneringenkist gemaakt voor mij. Spulletjes welke belangrijk waren, hebben zij hierin gedaan. Dit met de gedachte dat zo een herinneringenkist later nog leuk is om eens in te kijken. Persoonlijk vind ik dit heel erg leuk om te hebben en ik wilde dit voor Abby ook heel graag hebben.

Mijn nep mama (de beste vriendin van mijn moeder) kwam met de vraag of ik zo een herinneringenkist wilde hebben voor Abby. Ja heel graag! Mag ik hem dan wel zelf schilderen vroeg ze? Samen met mijn moeder heeft ze namelijk heel veel schilderijen gemaakt, dus dat zit in haar vingers. Bij mijn moeder ook, want die heeft het konijn op Abby haar kamer gemaakt!

De herinneringenkist voor Abby 

Daar is hij dan, ze had een doel gesteld voor haarzelf, gezien ze het steeds uit bleef stellen. Voordat Abby een half jaar zou zijn, moest hij klaar zijn en dat is haar gelukt! Ik heb de herinneringenkist dinsdag 1 oktober gekregen. Wat ben ik er onwijs blij mee. Hij is zo ontzettend mooi geworden.

Herinneringenkist voor abby

Hij heeft exact dezelfde kleur als de muur op haar kamer. Zelfs haar naam is in precies hetzelfde lettertype geschilderd als op haar geboortekaartje. Evenals alle sterretjes en hartjes. Mijn nep mama “baalde” wel van het feit dat er geen tekening op ons kaartje stond waarmee ze deze kist kon vullen en heeft het op een andere manier gedaan. Ze heeft namelijk het versje wat wij op Abby haar geboortekaartje hadden staan overgenomen op de kist! Wauw zo leuk bedacht, want wij zijn echt zo blij met het versje!

Herinneringenkist voor abby

Herinneringenkist vullen

Ik ben zo ontzettend blij met de herinneringenkist. Kijk dan hoe gaaf hij is geworden! Hij krijg een hele mooie plek op Abby haar kamer. Afgelopen twee weken heb ik hem al wat gevuld met spulletjes welke ik heel graag wil bewaren voor Abby later. Zo zitten de zwangerschapstesten erin, alle echo’s, maar ook haar eerste pakje en alle kaarten welke wij hebben gekregen toen zij geboren was. Daarnaast zitten er twee afdrukken in, een van haar handjes en een van haar voetjes.

Later zullen wij hier ook wat tekeningen en knutselwerkjes in gaan bewaren en nog veel meer speciale dingen. Bijvoorbeeld haar zwemdiploma’s, haar gewisselde tandjes en haar armbandje met haar naam welke ze nu draagt. Ik verheug me erop deze herinneringenkist voor haar te gaan vullen en hopelijk mogen we later samen veel in deze kist kijken.

Dank je wel nep mama

Lieve nep mams, bedankt voor het maken van deze mooie kist! Ik ben er echt zo ontzettend blij mee, dat is niet in woorden uit te drukken. We gaan hier heel veel mooie herinneringen in stoppen en we zullen je geregeld laten zien wat er allemaal in zit. Ik vind het super lief dat je deze voor ons gemaakt heb en hi is echt heel erg mooi geworden! Dank je wel, ook namens Abby!

Heeft een van jullie ook een herinneringenkist? En is die al gevuld met wat spulletjes? Zo ja met wat?

Liefs Jessica, Life by Jess