Hebben wij al vakantieplannen voor 2017?

Wat zijn onze vakantieplannen

cHet is weer vakantietijd! Vele van jullie zullen bezig zijn met het plannen van een vakantie. Misschien heb jij jouw vakantie al gepland?  Voor ons kwam ook de tijd om na te gaan denken over wat wij willen doen met onze vakantie. Onze plannen zijn heel leuk! Wat onze vakantieplannen zijn daar vertel ik je nu meer over!

Vakantieplannen voor 2017

Ik ga iets bekennen aan jullie Vincent en ik zijn nog nooit samen alleen op (zon) vakantie geweest. Wij verschillen daarin teveel in wat wij leuk vinden en willen. Mij mag je neerleggen en ik wentel de hele dag door in de zon. Vin die kan niet stil zitten en moet altijd wat te doen hebben.

Zo zijn we in 2014 met mijn moeder voor enkele dagen naar Kos geweest en we hebben vin weinig gezien, ja in het water bij het Waterpolo, of bij het dartbord. Vin moet bezig zijn en daarom vond ik het heel lastig om een vakantie voor ons samen uit te zoeken…

Maar we hebben een oplossing gevonden, althans dat hopen we haha… In 2015 zijn wij met mijn ouders en zusje op vakantie geweest naar Tenerife. De laatste paar uur die wij daar waren, is Vin aan de praat geraakt met 2 mensen die net waren aangekomen. Dit klikte erg goed, alleen heel erg jammer dat we dus maar een paar uur met elkaar hebben opgetrokken.

Mijn moeder was haar Ipad vergeten (heel slim 😉 ) en wij hebben dus contact gezocht met die nieuwe vrienden die daar dus nog zaten. Weer terug in Nederland hebben wij daar de Ipad opgehaald en hebben we contact gehouden, zijn we vaker gaan afspreken en is het echt ontzettend gezellig en is het een waardevolle vriendschap geworden! Echt heel speciaal.

Laat het nu zijn dat de vrouwen precies hetzelfde zijn en de mannen ook. Zo kwamen we op het idee om samen op vakantie te gaan, zo kunnen de mannen zich aan elkaar optrekken en vervelen ze de vrouwen niet hahahaha…

Waar gaan we heen?

Na lang zoeken, vele afvallers en geen enkele discussie, zijn we eruit gekomen. Wij gaan naar Gran Canaria toe! (Vorig jaar ben ik ook op dit eiland geweest met mijn moeder) 8 dagen zullen wij ons gaan vermaken op dit leuke eiland. We hebben gekozen voor een hotel met all-inclusive service. Heerlijk!

Welk hotel verblijven wij dan? Je kan ons vinden in hotel Tabaiba Princess. Ik heb er zo ontzettend veel zin in om op vakantie te gaan! Nog anderhalve maand wachten en dan zitten we in het vliegtuig!

Hebben jullie al plannen?

Wat zijn jullie vakantieplannen voor dit jaar? Gaan jullie op vakantie en zo ja waar ga je heen? Is iemand van jullie toevallig al in Hotel Tabaiba Princess geweest? Wat vond je ervan?

Liefs Jessica, Life by Jess

6 comments

  • Jessica (author)

   Ik heb er zo een zin in! We zijn al vaker op Gran Canaria geweest en ook mijn zusje heeft er enkele maanden gewoond, heb je nog tips?

 • Bianca

  Hi. Ik heb Fuerteventura, Grancanaria en Lanzarote gezien. Er is genoeg te doen. Als ik de mannen was zou ik een auto huren. Lanazarote was het mooist, Fuerteventura super rustig en op Gran Canaria genoeg te doen. Het hele eiland zit vol mrt leuke activiteiten. http://Www.biancaoverdegrens.com is mijn website. Ik ga er maar eens over schrijven.

  • Jessica (author)

   Super ik ga eens kijken of je site ben benieuwd naar goede tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge