Heb jij een voorkeurshouding? Ik wel!

Voorkeurshouding

Iets later dan jullie van mij gewend zijn, maar hier is het vrijdagartikel voor deze week! Alvast een heel fijn weekend allemaal! Ideeën voor een artikel komen op de gekste momenten bij mij op. Dit artikel bedacht ik op het moment dat ik op mijn werk aan kwam. Waarom wil ik graag op een bepaalde plek zitten, of waarom lig ik op een bepaalde manier in bed? Het heeft allemaal te maken met mijn voorkeurshouding.

Voorkeurshouding in bed

Dit is echt een ultiem voorbeeld van mijn voorkeurshouding! Ja in bed heb ik echt een voorkeurshouding en als ik niet zo kan liggen (dat wordt nog een ding als ik ooit zwanger mag worden/zijn) dan kan ik ook niet in slaap komen. Je raad het waarschijnlijk al, ik slaap het allerlekkerst op mijn buik. Niet heel bevorderlijk voor mijn rug, maar ik krijg het mijzelf niet afgeleerd.

Hoe slapen jullie het fijnste?

Voorkeur voor mijn bureau op kantoor

voorkeurshoudingOp kantoor hebben we flex plekken, je kan zitten waar je wilt en bij wie je wilt! Maakt niet uit of je zit bij afdeling A terwijl je op afdeling D werkt. Het wordt juist heel erg aangemoedigd. Ook hierin heb ik een voorkeur, het liefste zit ik met mijn gezicht naar de ruimte toe, zo heb ik altijd het overzicht wie er aan komt lopen en of ik weg moet duiken hahaha (grapje!).

Ook heb ik het liefste mijn telefoon aan de linkerkant van het bureau, zo zit het snoer niet in de weg als ik door wil werken tijdens het telefoneren. Hup ik klem mijn telefoon tussen mijn linkeroor en linkerschouder en ik werk door terwijl ik telefoneer. Of wat nog beter is? Mijn headset op hebben, uiteraard ook met de microfoon aan mijn linkerkant!

Voorkeurskant voor mijn mobiel

Natuurlijk moet deze ook nog even aan bod komen, want tegenwoordig is de mobiel niet meer weg te denken uit je handen. In welke hand heb jij het liefste je telefoon vast? Gek hé om daar eens bij stil te staan.

Het liefste heb ik mijn telefoon in mijn rechterhand, zo gebruik ik ook mijn rechter duim om mijn telefoon te laten deblokkeren met mijn vingerafdruk. Als ik mijn telefoon alleen links vast heb kan ik niks, of een stuk langzamer haha..

Ieder zijn eigen voorkeur

Waar ik mijn telefoon liever rechts vasthoud, ben jij misschien degene die hem links vasthoud?! Zo zie je maar allemaal verschillende voorkeuren en dat gaat natuurlijk verder dan alleen deze bovenstaande voorbeelden.

Heb jij voorbeelden waarin je echt een bepaalde voorkeurshouding of voorkeurskant hebt? Hoe slaap jij bijvoorbeeld, of met welke hand draai je een dop van een fles? Ik noem maar iets geks! 

Liefs Jessica, Life by Jess

 

2 comments

  • Joyce

    Rechts! Haha bij alles. Telefoon, slapen op rechter zij, bureau ook rechts telefoon en lege ruimte om te werken. Wil ook graag overzicht over de ruimte hebben. En ik kies altijd de kant van een tweepersoonsbed het dichtst bij de wc. (grappig, dat dus verder geen voorkeur op links/rechts)

    • Jessica (author)

      Haha leuk te lezen! Plaats in bed… Rechts.. (als je er bij het voeteneinde voor staat) zodat ik mijn rechterbeen naar buiten kan liggen als ik op mijn buik lig haha (kikkerhouding)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge