Happy Birthday to Jess!

Dit jaar staat er weer een extra kaarsje op de spreekwoordelijke taart. Waar ik vroeger vaak ouder geschat werd, word nu vaak mijn echte leeftijd gezegd als mensen gaan raden. Happy Birthday to Jessica!

About my Birthday

Ik ben geboren op de 186ste dag van het jaar, een zeer zonnige en bloedhete (max 29,4°C) dag met bijna 14 uur zon. (dit heb ik nog vaak gehoord van mijn moeder haha, het was die dag zo heet!) Ik denk dat daar mijn liefde voor de zomer ook meteen is geboren.

Het was de eerste vrijdag van de maand en mijn geboortedag heeft mij het sterrenbeeld Kreeft gegeven. In de Chinese astrologie valt deze dag in het jaar van de Metaal Geit. Op deze dag had Nederland een bevolking van ongeveer 15.070.315, waarvan 50,56% vrouwen.

Op mijn geboortedag stond Crystal Waters – Gypsy Woman op nummer 1 in de top40.

https://www.youtube.com/watch?v=S7TxIk_yvHQ

Hiep Hiep Hoera!

Vandaag tik ik de kwart eeuw aan. 25 lentes jong of al 25 jaar oud?! Vandaag vier ik dit samen met mijn geliefde mensen om mij heen. Ik ga ’s middags lunchen met mijn moeder, opa, oma en beste vriendin. Hoe leuk was het dat je vroeger altijd mocht kiezen wat je wilde eten op je verjaardag?  Dit blijft een traditie!

’s avonds gaan we (ouders, zusje, Vincent) uiteten bij een restaurant waar een vriend van ons werkt. Het is heerlijk eten daar, een heerlijke avond verwacht ik zo! Na het eten gaan we nog door naar een tante van Vincent omdat zij Sara ziet op deze dag. Hoe gezellig wil je het hebben?

Mijn verjaardag vieren vind ik altijd iets bijzonders, familie, vrienden, die bij elkaar zijn om jou verjaardag te vieren. Zaterdag zal ik mijn verjaardag vieren met hen. Hapje, drankje erbij en een gezellig muziekje, een heerlijke avond stel ik me zo voor.

Liefs Jessica