Happiness Tag

Happiness TAG

Deze Happiness Tag staat al even in mijn concepten, zonder dat ik er ooit iets mee gedaan heb! Zonde want het zijn wel hele leuke vragen. Real Happiness! Het is tijd om antwoord te geven op enkele vragen, vragen over dingen waar je vrolijk van wordt. Een van de vragen ga ik ook aan jullie stellen: “Wat jullie mooiste ervaring is?…. tijd voor mijn antwoorden!

Happiness Tag

Van welk eten word je blij?

Carpaccio! 100% sure, maar ook van een lekker stuk vlees. Een goede biefstuk (van Loetje) of een heerlijke varkenshaas.

Welke film maakt je vrolijk?

Veel films wel, maar ik denk er standaard altijd aan één en nu gaan jullie vast allemaal heel hard lachen… maar Costa! Ik wordt zo vrolijk van die film en dan het liefst ook nog alle seizoenen van de serie die is gemaakt. Oké ik geef toe, dikke crush op Daan Schuurmans!

Omschrijf de mooiste en leukste reis die je gemaakt hebt

Dat is niet zo moeilijk, Amerika! Vorig jaar zijn we daar geweest en wat was het geweldig. Lees alle verslagen hier. Nog niet alles staat online, maar dit gaat nog wel komen!

Amerika rondreis highway 1

Van welk kledingstuk word je vrolijk?

Een kledingstuk waar ik me fijn in voel. Op dit moment is dat niet specifiek een bepaald kledingstuk, maar dat komt omdat ik me nog niet fijn voel in me lijf. Aan het einde van de zwangerschap voelde ik me fijn met mijn lijf. Me buik was echt een zwangere buik en ik hoefde even niet te denken aan het feit dat ik steviger ben dan ik wil zijn. Binnenkort begin ik weer met afvallen en hopelijk kan ik jullie dan mijn favoriete kledingstuk laten zien!

Uitwendige versie, Zwangerschapsfotoshoot (5), happiness

Welke mensen heb je het liefste om je heen?

Abby! Met stipt op nummer één sorry voor alle andere mensen haha. Daarnaast natuurlijk ook Vincent, mijn ouders en zusje en me tweede familie.

Van welke beautyproducten word je blij?

Ik gebruik niet veel beautyproducten, maar als ik wat gebruik dan is dat mascara. Valt Rituals ook onder de beautyproducten? Dan is dat wel iets waar ik heel blij van wordt.

Wat is je gelukkigste herinnering?

Onze trouwdag op 10 april 2015. De dag dat we een positieve zwangerschapstest in handen hadden en de dag dat Abby geboren werd! Een droom die uitkwam.

Van welke muziek word je blij?

Natuurlijk van de muziek van Marco Borsato, maar ook van André Hazes jr. Noem het gek maar vooral in de zomer luister ik veel naar hardstyle! Hopelijk kan ik dit jaar weer naar Mysteryland, lekker even dansen…

Mysteryland festivals 1, happiness

Wat doe je op dagen dat jij je down voelt en je weer happy wilt voelen?

Me even terug trekken en soms maar gewoon even down zijn. Niks mis mee. Maar een leuke serie of film kijken wil nog wel eens helpen om me minder down te voelen. Tegenwoordig hoef ik natuurlijk maar naar Abby te kijken en me dag is alweer goed. Als ze lacht dan smelt je en dan kan ik me niet eens meer down voelen.

Waar ga jij nog heel blij van worden komend jaar?

Lekker cliché, maar alle momenten met Abby, al haar eerste keren. Maar ook van de uitstapjes die al gepland staan, festivals, afspreken met vriendinnen, afspreken met met ouders en zusje.

Wat een heerlijke TAG ben er al zo blij van geworden na het beantwoorden van al deze vragen. Wat is jullie gelukkigste herinnering?

Liefs Jessica, Life by Jess