Happiness by Jess #3 Happy new stuff

Je gelukkig voelen, het helpt je om op sommige momenten weer positief naar het leven te kunnen kijken. Of je krijgt van de deze geluksmomenten nog meer energie! De afgelopen 1,5 maand heb ik ondanks de pijn van de hernia veel leuke dingen mee mogen maken. Benieuwd naar mijn geluksmomenten?

Happy blogging

Zo kwam op 20 juli mijn 100ste blogpost online! Hoe gaaf is dit. Ik ben vanaf begin december aan het bloggen en nu al 100 artikelen online. Wauw ik vind het gaaf! Ik vind het bloggen echt super leuk, en ik merk dat mijn blog steeds meer bezoekers trekt wat ontzettend leuk is om te zien! Bedankt lieve bezoekers.

Happy New stuff

In de afgelopen weken hebben we/ik een aantal mooie nieuwe spullen gekocht. Zo is onze grootste uitgaaf een nieuwe loungeset! We zijn gegaan voor een loungeset met een 3-zitsbank, 2 stoelen, 2 voetenbankjes en een (salon) tafel. De loungeset laten we leveren als de tuin is gedaan (half oktober hopelijk?!)

Happy, happiness by jess

Ik ben hier zo ontzettend blij mee! En kan ook eigenlijk niet wachten totdat hij in de tuin staat. Een grote uitgaaf doen vind ik best wel lastig, ondanks dat je er echt goed voor gespaard hebt, maar ik weet dat deze set het geld meer dan waard is en we er heel veel op mogen doorbrengen!

Happy uitstapjes

We zijn begin augustus met vrienden naar eindhoven geweest (lees hier het artikel) ontzettend gezellig! En ook ben ik met mijn moeder afgelopen week een dagje naar de sauna geweest met aansluitend een hotelovernachting. Wat was dit heerlijk!

Happy, happiness by jess

Het is zo fijn om dit als moeder en dochter te kunnen doen. Volgende keer gaat mijn zusje ook mee en maken we er een moeder-dochters uitstapje van! Nu al zin in.

Happy birthday to Dobby and Harvey

In de maand augustus zouden onze knappe blauwe (grijze) mannen jarig zijn geweest. Helaas mogen ze allebei niet meer bij ons zijn maar denken we wel altijd nog aan ze op hun verjaardag.

Happy, happiness by jess

Zo zou Dobby op 6 augustus alweer 4 jaar zijn geworden en Harvey zou op 26 augustus 1 jaar zijn geworden.

Other happy moments

Afgelopen weken ben ik ook nog enkele keren naar de bioscoop geweest. Zo ben ik naar Bad Moms geweest en naar Me before you. Helaas heeft mijn bioscoopvriendin haar pas op gezegd ivm de drukte voor het afstuderen. Ik ga zelf wel proberen nog 1x in de week naar de bioscoop te gaan.

Ben ik met Vin een aantal keer naar het bos geweest na het eten om samen nog even te genieten van het mooie weer en de laatste keer dat ik er was, was ik met mijn vriendin S., later kwam Vin ook nog zodat hun twee samen konden zwemmen. (Ik ga het water niet in daar, brrrrr vieze modder ondergrond en al die vieze beesten haha geef mij maar een zwembad!)

Ook hebben we nog een keer bij mijn ouders in de tuin de barbecue aangezet. In augustus zijn we ook nog een keer bijeen geweest voor de Kookclub.

En is eind augustus een vriendin van mij getrouwd die ik ken van de HBO studie. Gefeliciteerd lieverds en ik wens jullie een heel mooi liefdevol en gelukkig leven. Jullie zagen er prachtig uit!

Wat voor mooie momenten hebben jullie beleefd de afgelopen maand?

Liefs Jessica

Volgen jullie mij al op de Social Media kanalen van Life by Jess?
FacebookInstagramTwitter en Bloglovin
Ook ben ik te volgen via Snapchat: Jesje91

4 comments

 • sammie

  Wat een fijn blogje 🙂 De tuinset ziet er mooi uit, lijkt me heerlijk om daar lange zomer avonden in door te brengen!

  • Jessica (author)

   Dank je wel, ik vond hem heerlijk om te tikken. Ik kan niet wachten tot onze tuinset er is!

  • Jessica (author)

   Bedankt! Ja misschien wel 2 ribben ook hé, wat een geld he zo een loungeset. Ik heb altijd nog de “mazzel” dat ik een dure smaak heb haha… Wat voor set hebben jullie gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge