Happiness by Jess #2

Begin mei kwam de eerste blog online van Happiness by Jess. In de afgelopen twee maanden heb ik meerdere mooie momenten mee gemaakt die mij bij blijven en waar ik blij van werd, of wat mij een goed gevoel gaf.

Lekker nummer…

Om te beginnen, start ik met een gezellig nummer. Als ik dit nummer luister kan ik niet stil zitten. Het is zo een heerlijk nummer om mee te zingen, er zit een heerlijke beat in. Ja deze is hier al grijs gedraaid!

Familie en vrienden…

Afgelopen maand zijn er enkele banden verbeterd met familieleden en vrienden. Het is fijn en belangrijk om deze personen in ons leven te hebben. Want uiteindelijk is liefde van familie en vrienden heel belangrijk om je fijn te voelen!

Vincent en ik hebben ook een hele gezellige avond/nacht gehad met vrienden, die wij vorig jaar op de vakantie hebben leren kennen de laatste dag van onze vakantie. We spreken nu geregeld af en het is zo gezellig dat we waarschijnlijk dit jaar samen op vakantie gaan. We hebben de afgelopen keer een spelletjesavond gehouden met het bordspel keezen. Super leuk spel, helaas hebben de mannen gewonnen met 9-5..

Spelletje, happines
Misschien een beetje vreemd nu wat ik ga zeggen, maar ik ben heel blij dat ik mij de afgelopen weken nog meer als echte vriendin heb mogen ontfermen. Dat ik een luisterend oor heb kunnen bieden, dat ik mijn advies heb mogen geven en dat ik leuke dingen heb mogen ondernemen met hen. Dat ik in goede tijden en slechte tijden voor hen klaar kan/mag staan en dat het gewaardeerd wordt.

Uitstapjes…

Natuurlijk moet hier ons weekend Berlijn genoemd worden. Wat hebben Vincent en ik het daar fijn gehad. Samen weg, in een stad waar we allebei nog nooit zijn geweest.
Happines Berlijn gezellig

Ook heb ik een avond spontaan mee gegeten bij mijn opa en oma. Eigenlijk kwam ik daar alleen om iets af te geven, en toen ze hoorde dat Vincent toch op Texel zat, nou kind dan blijf je toch eten! Oké oma gezellig. Eerlijk is Eerlijk niemand kan zo lekker koken als oma!

Ook heb ik een avond doorgebracht aan het strand, heerlijk gegeten en het onverwachts erg gezellig gehad, en wat is het toch fijn om zo dichtbij het strand te wonen. Besloten om daar meer van te gaan genieten, wandelen, een hapje eten of genieten van de zonsondergang…

Hoera, 25 jaar!

Mijn 25ste verjaardag mocht ik ook vieren de afgelopen weken, dinsdag 5 juli geluncht en uiteten geweest met mijn dierbare en zaterdag 9 juli een gezellig feest gehad in onze tuin, welke ik nooit meer ga vergeten, waarom dat lees je in deze dairy.

Wat hebben jullie voor mooie momenten meegemaakt de afgelopen maand?

Liefs Jessica