Happiness by Jess #4 – Kussentje gevonden

Deze keer niet een hele lange Happiness by Jess. Dit omdat ik begin September geopereerd ben aan een hernia (in de rug) en ik nu aan het opbouwen ben met alles. Zo ben ik nog niet heel veel uit huis en heb ik niet heel veel spannende dingen mee gemaakt. Kijken jullie mee?

Kussentje gevonden

Kussentje gevonden? Ja ik begrijp dat dit toelichting nodig heeft. Al vele jaren slaap ik met een klein vierkant kussentje (30*30), met een heel fout Nel Veerkamp printje. Dit kussentje is overal mee naar toe gegaan, welke vakantie, welk weekendje weg, elke logeerpartij. Nee zonder dit kussentje lig ik niet lekker en kan ik niet slapen.

Voor ik geopereerd werd ben ik nog met mijn moeder naar de sauna geweest en hebben we daar ook in het hotel geslapen. En wat ging er mee? Mijn kussentje. En wat vergat ik mee naar huis te nemen? Ja je raad het al… Meteen toen ik erachter kwam (thuis pas natuurlijk) de sauna gebeld, maar helaas kreeg ik ze niet te pakken, meteen gemaild en de volgende dag kreeg ik een reactie dat er niks gevonden was!

Ik kon er wel om janken, ik heb nog een mail gestuurd, omdat ik er 100% zeker van was dat ik hem daar was vergeten en ik het vreemd vond dat ze hem dan niet gevonden zouden hebben. Ze hadden echt niet gevonden, maar het kon met hun bedlinnen mee zijn gegaan, dit zouden ze met 4-5 dagen terug krijgen. Ik was al afscheid aan het nemen in mijn hoofd, maar met 3 dagen kreeg ik een email dat mijn kussentje was gevonden, en inderdaad tussen de bedlinnen.

Hij is super netjes opgestuurd en ik kan weer heerlijk slapen met mijn fris gewassen kussentje!

happiness, kussentje gevonden, tragus piercing
Mijn nieuwe tragus piercing en op de achtergrond zie je een deel van mijn kussentje! 

Piercing

Al een lange tijd was ik aan het twijfelen of ik een tragus piercing wil. Begin november heb ik de knoop doorgehakt en ben ik samen met een vriendin naar de piercingsshop gegaan. Besloten om hem aan de linkerkant te laten zetten. “Wil je een staafje of een ringetje?”  Een staafje alsjeblieft. “en met of zonder glitter?” Nou die vraag stel je maar 1x aan mij, met glitter natuurlijk! Het zetten was geen pretje, maar daarna heb ik er super weinig last van gehad. Diezelfde nacht sliep ik al op dat oor. Nu heb ik er nog steeds geen last van, hij ziet er super mooi uit en geneest heel goed! En wat ben ik er blij mee. Alsof hij er altijd al gezeten heeft!

Operatie geslaagd + vele kaartjes/belangstelling

Dit kan natuurlijk niet ontbreken, lang heb ik hier naartoe geleefd en nu nog gaat het vaak over deze operatie! Hoe het is gegaan? Dat lees je hier in de laatste update . De operatie is geslaagd en ik sta versteld van de vele lieve kaartjes en appjes die ik heb gekregen. Het bezoek dat langs is geweest, super lief! Zoveel belangstelling, wauw! Bedankt iedereen.

Tuin

Ja, de laatste week van oktober was het eindelijk zover. Na veel twijfelen, en veel winkels bezocht te hebben, wisten we eindelijk wat we wilde en hebben we akkoord gegeven op een offerte. “We kunnen maandag al beginnen” euhm, ja oké is goed! Vincent heeft snel de tuin opgeruimd in het weekend en de mannen konden starten! Wat is het mooi geworden, ben je benieuwd? Kijk dit artikel over onze tuinverbouwing.

Wat voor mooie momenten heb jij meegemaakt afgelopen maanden? Deze komende maanden staan er veel mooie dingen op de planning. Ik ben weer begonnen met werken, de feestdagen komen eraan en er staat een weekend weg op de planning met het hele gezin. Super veel zin in.

Liefs Jessica, Life by Jess

Volgen jullie mij al op de Social Media kanalen van Life by Jess?
FacebookInstagramTwitter en Bloglovin
Ook ben ik te volgen via Snapchat: Jesje91

6 comments

 • Denise

  Wouw de tuin is heel mooi geworden! En fijn dat je kussentje toch gevonden is. Moest wel even lachen dat ze het kussentje ook hebben mee gewassen. Hoef je het zelf niet te doen 😉

  • Jessica (author)

   Bedankt! Wij zijn ook super blij met de tuin, eindelijk naar onze wens! Hahaha goed he van de kussentje, hij rook heerlijk schoon haha (inmiddels ook al niet meer haha)

 • Liselotte

  Die piercing is echt heel mooi! En superfijn dat je kussentje weer terecht is!

  • Jessica (author)

   Dank je wel! Ben heel erg blij met mijn piercing, gelukkig ook heel weinig last van gehad

 • Lifeaholic.nl

  Mooi happiness artikel! Wat fijn dat het herstel zo goed gaat en je je kussentje natuurlijk terug hebt gevonden! De foto’s van de tuin had ik al gezien, maar erg mooi geworden hoor!

  • Jessica (author)

   Thanks, ja heel blij dat mijn herstel zo goed gaat, stukken beter nu ik mijn kussentje nog heb haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge