Halloween DIY Inspiratie

Nog iets meer dan 3 weken en dan is het Halloween, een feest waar wij in Nederland nog niet heel bekend mee zijn. Je kan veel Halloween inspiratie opdoen op internet. Van knutselen, tot een goed geschminkt masker, tot aan leuke Halloween nagels. Alles is mogelijk!

Als je aan Halloween denkt, denk ik aan de Fright Nights die gegeven worden in Walibi World. Wie is daar wel eens heen geweest? Nou mij niet gezien in ieder geval, brrrr als ik er al aan denk dat er iemand achter mij staat begin ik al te gillen.

Thuis heb ik ook wel eens van die momentjes, als ik mijn scooter in de schuur ga zetten in het donker bijvoorbeeld. Ik rij naar achter, doe de poort open, en daarna rij ik naar binnen. Meteen stap ik af en doe ik de schutting dicht, maar meteen kijk ik naar boven, misschien is er wel iemand heel stilletjes (wat niet kan) op de schutting geklommen en komt er nu overheen om mij te grijpen… Nee brrrrr al dat gegriezel is niet aan mij weg gelegd.

Halloween DIY inspiratie

Als ik kaarsen brand, houd ik altijd een deel kaarsvet over. Dit kan de kaars niet opbranden en dit gooi ik eigenlijk altijd weg. Nu kwam ik voor Halloween een heel gaaf idee tegen, waarbij ik over gebleven kaarsvet voor kan gebruiken. Hoe gaaf is deze hand van kaarsvet? Hij ziet er echt wel griezelig uit!

Halloween inspiratie diy

Of ben je meer van het maken van kransen? Dan is deze griezel krans misschien iets voor jou. Een zwarte boa, wat tafeltennis balletjes en stiften en je komt een heel eind. Een krans met allemaal ogen erop.

Halloween inspiratie 4

Spooky nails

Zoals jullie weten heb ik kunstnagels en heb ik zelf ook een training gehad voor nagelstyliste. Ik vind het dan ook heerlijk om op zoek te gaan naar allemaal nieuwe inspiraties voor nagels. Deze keer ben ik op zoek gegaan naar nagels met een tikkeltje Halloween. Er zitten enkele extreme creaties tussen, maar ook een paar subtiele.

Halloween inspiratie 1

Halloween inspiratie 1

Halloween inspiratie 1

 

Halloween Make-up & Schmink

De mooiste creaties kan je vinden op het gebied van Schminken. Zo natuurlijk ook voor Halloween. Wat een inspiratie vind je op het internet zeg! Ook hier vind je hele subtiele ideeën die je kan toepassen in je make-up, maar ook hele opvallende ideeën die wel echt heel gaaf zijn.

 

Halloween inspiratie 4

Halloween inspiratie 4

Wat een gave dingen allemaal hé! Ik hoop dat je veel leuke Halloween inspiratie opgedaan hebt. Doen jullie iets met Halloween? Gaan jullie nog naar Walibi, of zijn jullie net als mij van die bange poeperds?

Liefs Jessica, Life by Jess