Halloween bloghop + WIN

Halloween winactie kaarsen

Er komt weer een tijd aan waar wij in Nederland nog niet heel veel aan doen, maar Amerika daar in tegen wel heel veel mee doet. Eind van deze maand is het Halloween. Een griezelige tijd, maar toch zie je dat ook Nederland steeds meer gaat doen aan Halloween. Zo heb je natuurlijk die speciale avonden in Walibi en er komen steeds meer griezelige initiatieven. Er is onder enkele bloggers een echte Halloween bloghop georganiseerd!

Halloween Bloghop

De wattes? De Halloween bloghop! Het idee hierachter is dat je door te hoppen allemaal leuke, misschien wel nieuwe blogs kunt ontdekken. Nog een leuk weetje, alle blogs hebben ook een winactie welke te maken heeft met Halloween! Hoe leuk is dat, en nieuwe blogs leren kennen en je kan ook nog eens kans maken op hele leuke prijzen! Hoppen maar zou ik zeggen.

Wil jij trouwens nog meer inspiratie op doen voor het versieren van je huis, je nagels of voor welke sminck je op kan doen met Halloween? Kijk dan even naar dit artikel wat ik al eens geschreven heb.

Winactie

Ook Life by Jess heeft natuurlijk een winactie. Let op, ik heb dezelfde winactie als vorig jaar gezien ik nog een set kaarsen had liggen, die ik vorig jaar uit Amerika mee heb genomen! Want, zoals de meeste van jullie weten ben ik vorig jaar voor 3 weken naar Amerika geweest voor een rondreis en aangezien daar heel veel aan Halloween gedaan wordt, leek het mij heel gaaf om daar vandaan iets mee te nemen. Echt Amerikaans is het dus wat jullie kunnen winnen. Wat heb ik meegenomen voor jullie vanuit Amerika? Deze super vette kaarsen! Kaarsen met allemaal pompoenen op elkaar.

Halloween winactie kaarsen

Wat moet je doen om kans te maken op deze super vette kaarsen? 

Extra kans om te winnen? 

 • Deel het bericht openbaar!

Hoppen maar!

Wil jij de andere blogs ook lezen en de andere winacties bekijken, start dan hier met hoppen! Zo kan je bijvoorbeeld hoppen naar Thuisleven, Miranda en Linda schrijven hier over diverse onderwerpen. Zij hebben een leuke winactie klaar staan. Nemen jullie een kijkje bij hun? Daarnaast wil ik Frédérique van SRSCK nog even bedanken voor haar doorverwijzing, kijken jullie ook daar voor een te gekke Halloween winactie?

Liefs Jessica, Life by Jess

10 comments

 • Marian B

  Leuk zo’n bloghop, ko komen we meteen in de sfeer! Een beetje foute maar zeker leuke kaarsen. Ik loot graag mee.

  • Jessica (author)

   Leuk dat je mee doet! Like me ook op facebook en volg me op instagram, dan pas maak je echt kans op de prijs!

 • elisabeth maria martina

  wat een origineel gebaar verras me maar met dit gave exemplaar, mijn kleindochters gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

  • Jessica (author)

   Leuk dat je mee doet! Like me ook op facebook en volg me op instagram, dan pas maak je echt kans op de prijs!

 • Marian zw

  Leuk, ik hop mee, wil graag iemand verrassen met deze leuke kaarsen!

  • Jessica (author)

   Leuk, denk je er ook aan mij te liken op facebook en te volgen op instagram? Dan pas doe je echt mee!

 • Will

  Leuk , weer zo’n bloghop en dan nu de Halloweenbloghop.
  Doe altijd mee met bloghops, zo gezellig en leer weer nieuwe blogs kennen.
  Ik zou graag meedoen voor deze grappige pompoenkaarsen, maar ik heb geen Social Media (om privéredenen) , volg alleen Bloglovin. Hoop dat ik ondanks dat toch mee mag doen.

  • Jessica (author)

   Leuk dat je meedoet Will! Ik maak een uitzondering voor je.. Ik zet je op de lijst van inschrijvingen.

   • Will

    Iets te laat, maar ik wil je er nog voor bedanken!

 • Sharon de Ridder

  Wat een toffe kaarsen! Ik volg je al op facebook en Instagram, heb op facebook een reactie achtergelaten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge