Goede eigenschappen van Jess

Goede eigenschappen

Iedereen heeft ze, goede en slechte eigenschappen. Goede eigenschappen zijn vaak makkelijker te bedenken dan slechte eigenschappen, althans dat vond ik toen ik eens ging nadenken over mijn eigenschappen voor een artikel.

Goede eigenschappen van Jess

Betrouwbaar

Van mijzelf durf ik te zeggen dat ik betrouwbaar ben. Als je iets aan mij verteld wat niet bij een ander terecht mag komen, ben ik degene die mijn mond houdt. Een geheim is bij mij veilig. Hoe groot die ook is. Tuurlijk zal ik advies geven aan de persoon die het geheim aan mij verteld, als ik het niet vind kunnen dat hij/zij zo een geheim met zich mee draagt, maar ik zal niet degene zijn die ervoor zorgt dat het geheim, geen geheim meer is.

Plannen/organiseren

Moet er een feestje geregeld worden, of moet er een afspraak gemaakt worden met meerdere personen tegelijk, laat het maar aan mij over! Ik vind het erg leuk om te regelen. Zo vond ik het ook ontzettend leuk om onze bruiloft te regelen en als het kon zou ik het zo nog een keer doen.

goede eigenschappen

Regeltante, dat is mijn bijnaam, ik neem het voortouw wat betreft het regelen van uitjes. Zo zit ik ook in een groep met meiden die ook PCOS hebben en daar willen we binnenkort mee afspraken. Nu is er al een mail de deur uit gegaan met verschillende data en ben ik al aan het kijken voor een leuk adres om af te kunnen spreken. (Suggesties voor 11 dames en 9 baby’s/kinderen, omgeving Amersfoort, voor op een zaterdag zijn welkom!?)

De twijfel is er ook wel eens geweest bij mij om een cursus Weddingplanner te doen, maar ik zag de toekomst daarin niet zo goed. Hoeveel werk zou er zijn, hoeveel mensen maken überhaupt gebruik van een weddingplanner en zou ik wel zo een grote taak op me willen nemen om de mooiste dag van hun leven te organiseren?!

Creatief

Zoals al vaker naar voren is gekomen op Life by Jess is dat ik creatief ben. Zo vind ik bloggen ook een creativiteit en ik vind het heerlijk om te doen. Zo heb ik in het verleden ook vele hobby’s gehad, zoals 3D kaarten maken, sieraden maken, en hotfix. Nu ben ik nog bezig met fotografie en met de naaicursus die ik heb gehad.

Zorgzaam

Voor een ander wil ik het zo aangenaam mogelijk maken. Ik zorg ervoor dat andere het naar hun zin hebben en als iemand ziek is wil ik er ook voor zorgen dat hij/zij het zo goed mogelijk heeft. Ook voor Vincent thuis ben ik zorgzaam, ik vind het fijn als hij het goed heeft. Zo kook ik nu ook nog voor hem ondanks ik aan de shakes zit. Als een vriendin in de problemen zit vind ik het fijn om er voor haar te kunnen zijn en zal ik ook alles er aan doen om bij haar te kunnen zijn of om iets voor haar te kunnen doen.

Herken je je in de goede eigenschappen? Noem eens 1 goede eigenschap die meteen in je op komt als je aan jezelf denkt?

Liefs Jessica, Life by Jess

8 comments

 • Joyce

  Goede eigenschappen heb je! 🙂 Ik herken me in allemaal wel. Vind het ook super leuk om creatief bezig te zijn en te plannen. Goed eens stil te staan bij je goede eigenschappen. Wij vrouwen (ik tenminste) ben veel beter in naar het negatieve kijken.
  Joyce heeft recent gepubliceerd…Persoonlijk | Mijn blog | Over de naam en het doelMy Profile

  • Jessica (author)

   Dank je wel! Wat leuk dat je je herkent, wat voor leuke creatieve dingen doe jij ?

 • Monique Buis

  Hoi,
  Ik ken je niet zo goed. (Ik ken Vincent beter) Maar…..als ik je spreek of tegen kom…..je bent altijd vrolijk en opgewekt. En jij zult altijd groeten……ik denk dat een goede eigenschap van mij is dat ik creatief ben en graag voor de mannen (En hun meisje) wil zorgen.
  Liefs Monique

  • Jessica (author)

   Wat een lieve reactie Monique! *shy* Wat voor creatieve dingen doe jij Monique?

 • Lifestyle Mommy's ~ Linda

  Wat een leuke en fijne eigenschappen heb je. Ik herken mezelf vooral in het creatieve. vanaf het moment dat ik ziek ben geworden (en een beetje daarvoor al) heb ik veel tijd besteed aan creaties maken voor de kinderen maar ook kaarten en versieringen maken. Een feestje plannen en organiseren kan ik op zich ook wel alleen laat ik alles vaak even controleren door mijn zus of moeder omdat ik door de narcose een geheugen heb van een visstick. Dus een extra controle is dan wel handig hihi

  • Jessica (author)

   Wat leuk dat je ook creatief bent! Wat voor versieringen maak je zoal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge