*WIN* Een gezichtsbehandeling t.w.v €45,-!

Gezichtsbehandeling La Petite Salon

Aanstaande zaterdag bestaat Life by Jess alweer 2 jaar! Al twee jaar op rij komen er ongeveer 3 artikelen per week online. Wat ben ik trots op Life by Jess, het geeft mij zoveel energie, ik vind het heerlijk om te schrijven en jullie reacties te lezen. Hoe leuk is het dat Life by Jess groeit? Dit kan niet zonder jullie als mijn lezers en daarvoor wil ik jullie bedanken met een hele gave win actie! Je maakt namelijk kans op een gezichtsbehandeling t.w.v €45,- bij La Petite Salon in Amsterdam Osdorp!

Een gezichtsbehandeling bij La Petite Salon

La Petite Salon is de schoonheidssalon van Doreen. De salon is bij haar thuis gevestigd, waar je je volledig kan ontspannen in de rustig ingerichte kamer. Doreen weet waar ze over praat en hoe ze jouw huid het beste kan verzorgen. Bij elke afspraak maakt ze opnieuw een analyse van je huid, deze kan natuurlijk veranderen in de weken dat je niet naar de schoonheidssalon gaat. Elke gezichtsbehandeling is perfect afgestemd op jouw huidtype!

Wat kan je verwachten van een gezichtsbehandeling? Allereerst natuurlijk de analyse, reiniging, stomen en het scrubben van het gezicht. Daarna volgt het even niet zo zen gedeelte, maar wat wel van belang is voor een schoon gezicht, mee-eters verwijderen en epileren. Je kan tegen bijbetaling bijvoorbeeld je bovenlip ook laten harsen. Nu volgt het zen gedeelte. Een heerlijke massage, een masker en uiteindelijk ga je naar huis met een dag of nacht crème op het gezicht. De gezichtsbehandeling duurt zo’n 75 minuten en je gaat met een super schoon gezicht en een relaxed lichaam naar huis.

Gezichtsbehandeling La Petite Salon

Hoe maak je kans op deze gezichtsbehandeling?

Dat is alles wat je moet doen om kans te maken op een gezichtsbehandeling t.w.v. €45,- makkelijk toch?! Dus doe mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze heerlijke gezichtsbehandeling.

Deze win actie loopt tot en met zondag 10 december. De winnaar zal op de facebookpagina van Life by Jess bekend gemaakt worden. 

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Doreen van La Petite Salon

24 comments

 • Joanne

  Wat is dat een leuke winactie! Fijn om voor of na de drukke feestdagen even te ontspannen 😉

 • Linda

  Ik word al helemaal relaxed als ik de omschrijving alleen al lees. Helaas is Amsterdam even wat te ver om op en neer te gaan, maar het klinkt heerlijk 🙂

 • Merel

  Ziet er echt heerlijk uit! Lekker ontspannen. Helaas is Amsterdam voor mij niet om de hoek, dus ik sla even over. Maar succes met je blog, ga zo door! Mooie mijlpaal.

 • Lien

  Oh super tof! Ik heb nog een bon voor een gezichtsbehandeling liggen. Ik ga die maar eerst even op gebruiken 😉

 • Marie-Lise (Reislustig.be)

  OOh, als ik wat bduget over heb, trakteer ik mezelf wel eens op zo’n gezichtsbehandeling. Zaaaalig! Helaas wat ver nu om mee te doen 🙂

 • Tine

  Leuke actie! Zou het zelf wel kunnen gebruiken (heb het zelfs nog nooit laten doen!) maar woon helaas veel te ver weg 🙁

 • MC Kleuver

  Een mooie mijlpaal en voor veel vrouwen heerlijk om een gezichtsbehandeling te mogen ondergaan.

 • Sylvia

  Het is te lekker hoor. Ik ga hier in (Etten-Leur) altijd bij mijn vriendinnetje,

 • Krystle

  Als ik in de buurt had gewoond deed ik zeker mee. Lijkt me heerlijk zo’n behandeling

 • Patricia

  Hoewel deze behandeling me heerlijk lijkt gun ik hem iemand anders en doe ik niet mee met de winactie. Persoonlijk wordt ik ook blijer van een heerlijke massage 🙂

  • Jessica (author)

   Een massage is ook heerlijk! Neem ik ook geregeld.

 • Bianca Schrijft

  Een gezichtsbehandeling ben ik eigenlijk nog nooit aangegaan. Ik ben wel dol op een lichaamsmassage, maar zodra men aan mijn gezicht komt, dan klap ik dicht. Veel succes met de winactie.

  • Jessica (author)

   Een massage is ook heerlijk! Die neem ik ook geregeld om even me-time te hebben.

 • Vera

  Oehh wat leuk! Er zijn zo veel winacties deze maand, echt net kerst 🙂

  • Jessica (author)

   Ja hé! En dit is niet eens speciaal voor kerst moet je nagaan! 🙂

 • Armande.net

  Beetje ver rijden voor mij, maar ik trakteer mezelf ook af en toe op een gezichtsbehandeling. Oftewel, een stukje onderhoud voor mezelf, van binnen en van buiten.

 • priscilla

  Wat heerlijk! Ik doe zelf niet mee, maar Ik wens de deelnemers veel succes.

 • Marjolein

  Oh jahh dat zou een verwennerij zijn. Ik woon in diemen en ga ook vaak in Amsterdam naar een beautysalon. De een is niet de ander moet ik heel eerlijk toegeven. Daarbij zijn de producten ook cruciaal Vooral de geur en de werking. Nice en fingers crossed

 • Babs

  Wat een leuke give away! Dat is heerlijk genieten

 • Fleur

  Gefeliciteerd! Een momentje voor jezelf is af en toe zo goed! Ik doe dat helaas toch ook veel te weinig

 • Salon Prinsenhuys

  Wat een leuke winactie! Zelf heb ik ook een schoonheidssalon en ik weet als geen ander hoe fijn het is om even te ontspannen!

  Liefs,
  Dalicia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge