Get to know me better – tag

Get to know me better TAG

De ‘Get to know me better’ tag kwam ik tegen op de blog van Kellycaresse.nl en het leek me leuk om deze tag over mijzelf ook in te vullen. Zo leren jullie mij wat beter kennen!

Get to know me better…

Geboortejaar? 
1991

Hoe lang ben je? 166 cm

Waar dat je aan toen je vandaag wakker werd? Op naar het werk, vanavond een kerstborrel en daarna op de bank!

Waar ben je op dit moment? Thuis aan de eetkamertafel met de laptop.

Single/relatie? 18 janauri 2016 ben ik 4 jaar samen met Vincent!

Get to know me better, Leer mij beter kennen

Dit was in New York december 2014…

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Ik zou mezelf omschrijven als een spontane, eerlijke, creatieve perfectionist met veel doorzettingsvermogen. Ook heb ik altijd een luisterend oor te bieden en houd ik van gezelligheid.

Wat zou je op dit moment graag willen? Ik ben erg gelukkig op het moment, heb een lieve man, een leuk huis wat steeds meer naar ons zin begint te raken, lieve katjes, een leuke baan, en hele leuke vriendschappen! Wat ik nog graag zou willen is op reis gaan en mama worden.

Wat is je doel in het leven? Geniet van elk moment

Waar ben je bang voor? Som voor de mening van een ander, waardoor ik sommige dingen niet doe die ik wel heel graag zou willen doen. Ook ben ik soms wel bang om te falen, in werk, vriendschappen.

Heb je je rijbewijs? Ja en ik kan niet meer zonder. Wat verlangde ik ernaar om mijn rijbewijs te gaan halen en heb daarom ook een spoedcursus gevolgd en had ik binnen 3 weken na mijn 18e verjaardag mijn rijbewijs!  Ik hou van auto rijden, verweg, dichtbij, bobben laat mij maar rijden.

Nagellak of lippenstift? Nagellak, ik ben niet zo een make-up type (doel voor 2016 wat vaker make-up dragen). Ook heb ik een cursus nagelstyliste gevolgd, wat maakt dat ik nagels wel belangrijk vind!

Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Zomer!!! Als het dan ook lekker warm is, ik hou van de zon, niet te hoeven denken of je wel warm genoeg aangekleed bent, zonder jas op pad gaan. Terras pakken. Ik vind ook de meeste mensen in de zomer veel gezelliger overkomen dan in de winter.

Wil je ooit gaan trouwen? Ik ben getrouwd met de liefste man die ik ken! (hier later nog een blog over)

Get to know me better, Leer mij beter kennen

Ben je een healthy-freak? Nee ik zou willen dat ik het iets meer was, maar ik hou veels te veel van lekker (ongezond) eten. Nu weet ik dat lekker eten ook gezond kan zijn en dit probeer ik wel meer toe te voegen in mijn levensstijl.

Wat voor kleur haar en lengte heb je? Ik heb vaak mijn haar geverfd, maar sinds een jaar ben ik het aan het laten uitgroeien. Ik heb donkerblond/bruin haar met een rode gloed. De lengte van mijn haar gaat tot over mijn schouders.  (wat ben ik blij dat ik deze lengte weer heb!) In de zomer van 2011 is er een heel stuk van mijn haar afgeknipt, puntjes noemde de kapper dat, en toen kon ik niet eens meer een staart in (ik hou van staarten) tot overmaat van ramp, omdat ik er echt niet meer tegen kon, heb ik in januari 2012 exstentions laten zetten. Wat ben ik blij dat het weer zo lang is!

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Wat betreft kleding heb ik weinig wensen op moment, ik wil wachten met veel kleding kopen tot ik weer enkele kilo’s kwijt ben. Ik wil nog wel een laarsje met hak kopen, wat ik ook bij een nette outfit kan dragen.

Heb je tattoos? Nee, ik wilde vroeger heel graag zo een “hertengewei”, ja zo noem ik het maar, boven me bilnaad. Niet gedaan, ik zie het toch zelf niet, en wat als ik ouder ben? Dan ziet het er niet meer uit!  Nu wil ik nog wel een tattoo, maar wat weet ik nog niet. Wel wil ik dat het betekenis heeft en op een plek komt te staan die ik (eventueel) kan bedekken voor mijn werk.

Heb je piercings? Ja een navelpiercing. Vroeger ook een neuspiercing gehad en ik heb per oor 3 gaatjes.

Draag je een bril? Nee, heb ik nog niet nodig. Misschien later wel. Mijn beide ouders dragen ook een bril/lenzen dus de kans is groot dat mijn ogen ook wat slechter worden.

Wat is jouw perfecte pizza? Ik hou van pizza’s! Het liefste met kaas, champignons, ham. Heerlijk!

Favoriete eten/drinken? Ik hou van pasta, je kan hier zoveel mee varieren!  Favoriete drinken, thee en spa rood. En bij het uiteten drink ik vaak cola light.

Wat is je favoriete parfum? emporio armani Diamonds

Get to know me better, Leer mij beter kennen

Wat is het laatste wat je kocht? Een cadeautje voor mijn moeder voor kerst!

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur? Ontbijten (met brinta) om daarna naar mijn werk te gaan.

Favoriete ijsje? Heerlijk italiaans ijs!

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?  Ik hou van uitslapen, daarna rustig aan opstarten. Ik kan gelukkig heel goed in slaap komen en lig eigenlijk nooit te malen in bed.

Wat zijn je plannen voor 2016?  Hier komt binnenkort nog een blog over. Maar ieder geval, genieten van elk moment, gelukkig en gezond blijven.

Met hoeveel kussens slaap jij? 1 gewoon hoofdkussen voor buikslapers (ja ik ben een buikslaper) , een kussen die eigenlijk op de bank hoort en die gebruik ik voor als ik op mijn zij lig, dan ligt mijn hoofd hoger en nog een klein kussentje (die ook mee gaat naar weekendjes weg) die ik ook gebruik bij het op mijn buik liggen.

Ben je een ochtend of avond persoon? Begin van de avond mens.

Ben je geordend of rommelig? Qua administratie ben ik heel geordend, qua huis zal ik nog wat geordender mogen worden of wat consequenter met opruimen.

Wat wil je op dit moment graag zien? Leuke kerstdagen met familie en volgers op mijn blog!

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt? Ik hoop dat als ik over 10 jaar terug kijk op de afgelopen tien jaar dat ik mag zeggen dat ik mama ben geworden, nog steeds gelukkig getrouwd met Vincent. De baan nog te hebben waar ik nu zit en nog steeds zo te kunnen genieten van het leven zoals ik nu doe. Ook hoop ik dat al mijn familie nog gezond is en dat we veel mooie herinneringen samen hebben mogen maken.

Wie mis je op dit moment? Mijn vent, die zit de hele week op Texel, best stil in huis! ( als de blog online komt is hij weer thuis )

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf? Ik ben heel blij met mijn ogen en wimpers.

Ben je verlegen? Ik ben niet verlegen, maar kijk vaak wel de kat uit de boom als ik nieuwe mensen ontmoet.

Heb je een accent? Nee geen accent.

Zussen/broers, hoe oud? Ik heb een zusje die 3 jaar jonger is dan mij. Zij is 21 jaar.

Hoe ziet jouw dagelijkse leven er uit? 3,5 dag per week ben ik te vinden op kantoor, daarnaast ben ik graag thuis. Probeer ik 1x per week naar de bioscoop te gaan en doe ik veel dingen samen met mijn vent. Ook spreek ik vaak af met mijn vriendin, een blokje lopen of een kop thee. In de avond ben ik vaak wel thuis, lekker op de bank tv kijken en lig ik vaak rond 22:30-23:00 uur in bed.

Wat vonden jullie van deze tag? Willen jullie nog meer over mij weten, laat het achter in de comments en ik zal er antwoord op geven! Als er vragen genoeg zijn maak ik hier een blog van!

Liefs Jessica