Gender reveal inspiratie

Gender reveal inspiratie tips

Een gender reveal, iets wat is komen overwaaien uit Amerika. De geslacht bekendmaking van jullie ongeboren kindje. Gaat het een meisje of een jongetje worden? En hoe ga je dit bekend maken, want er zijn tal van manieren om dit te doen. Ik heb voor jullie enkele gender reveal inspiratie tips!

Gender reveal

Tussen de 15 en 20 weken laten de aanstaande ouders vaak een echo maken van het ongeboren kindje. Natuurlijk om even te spieken naar de kleine, maar ook om erachter te komen wat het geslacht van het kindje gaat worden. Veel stellen willen dit op een leuke manier vertellen aan hun ouders, familie en vrienden, maar hoe?! Ik heb via instagram gevraagd of iemand een gender reveal had gedaan en of ik daar foto’s van mocht gebruiken. Super leuke reacties kwamen daar op, voor jullie allemaal maar heel veel inspiratie hoop ik.

Waarom inspiratie voor ons? Heb jij deze gender reveal inspiratie niet nodig Jess? Want ja Jess jij bent toch ook al 25 weken zwanger, dus kan je het ook al weten wat het wordt!? Ja dat klopt, maar wij willen het geslacht van ons kindje niet weten. Dit zal een verrassing blijven totdat hij of zij geboren wordt!

Inspiratie

Onderstaande aanstaande ouders hebben een doos laten vullen met roze of blauwe ballonnen. Bij het open knippen van het lint kwamen de ballonnen eruit en zagen zij wat het ging worden. De doos was ook mooi versierd met blauwe en roze tekst en andere applicaties.

Gender Reveal inspiratie tips

Iets wat je volgens mij niet heel veel ziet, maar wat ik zelf wel echt een heel leuk idee vond is een kleur bom. Deze start na het aansteken vaak met grijze rook en dan daarna komt de kleur. In dit geval verwachte de aanstaande ouders een jongetje. Hele leuke manier om een gender reveal te doen.

Gender Reveal inspiratie tips

Nog meer inspiratie voor een gender reveal! Een foto van vrienden van ons. Zij hebben in juni volgens mij bekend gemaakt wat het geslacht is van hun inmiddels geboren kindje. Wat ik weet is dat zij het geslacht in een envelop hebben laten stoppen door de verloskundige. Die envelop hebben ze in de brievenbus gegooid bij de bakker en die heeft deze leuke taart gemaakt. Bij het aansnijden van de taart werd bekend dat zij een meisje verwachten!

Gender Reveal inspiratie tips

Ook kreeg ik onderstaande foto opgestuurd. Dit is hoe zij bij hun eerste kindje bekend hebben gemaakt dat zij een meisje verwachten! Inmiddels is zij zwanger van een tweede kindje, weer een meisje! Ik vind het een hele mooie foto en super gaaf bedacht!

Dit waren enkele gender reveal inspiratie voorbeelden voor jullie. Hopelijk hebben jullie er iets aan! Laatste vraag voor vandaag, wie van jullie is er op dit moment zwanger en wilt graag weten wat het geslacht van de baby wordt? Ben heel erg benieuwd!

Liefs Jessica, Life by Jess

One comment

  • Daenelia

    Weet je dat ik het echt totaal niet interessant vind als mensen een ‘gender reveal’ doen? Het is echt alleen interessant als je bepaalde erfelijke aandoeningen hebt die bijvoorbeeld vaker voorkomen bij mannen/vrouwen, of als iemand een drager is van een gen, of voor de naaste familie (dus grootouders, met name, maar ook die kan het vaak geen bal schelen, als het maar gezond is).
    Want het maakt geen fluit uit. Ik weiger pertinent om aan te komen zetten met rose of blauwe spulletjes omdat dat bij het geslacht van de baby hoort, ik koop rustig fornuisjes voor jongens en autootjes voor meisjes.
    Maar goed.
    Als het maar gezond is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge