Gegraveerde sieraden van Kaya Sieraden

Gegraveerde sieraden

Heb jij veel sieraden Jess die je draagt? Nee ik heb een paar sieraden die ik standaard draag als ik een avond weg ga, maar ik heb niet standaard elke dag sieraden om. Als ik sieraden om heb, hangt er ook wel meteen een waarde van meer dan €1500,- in een keer om mijn armen en handen. Ik draag dan vaak een horloge, een armband, twee ringen en oorbellen. Ondanks dat ik het niet elke dag draag, wilde ik wel heel graag een sieraad hebben die speciaal voor Abby was. Wil je dan een naam of iets met een geboortesteen? Ik wist het nog niet zo goed. Totdat ik op de site van Kaya Sieraden terecht kwam. Zij bieden diverse sieraden aan, waaronder ook gegraveerde sieraden. En toen ik daar eens rondkeek ging het wel kriebelen om een sieraad aan te schaffen.

Gegraveerde sieraden

Zoals ik al aangaf, ik wilde graag een sieraad met betrekking tot Abby. Het fijne aan gegraveerde sieraden vindt ik dat het niet heel erg opvalt wat er staat. Niet zoals een echte naamketting zeg maar. Zo kan het met graveren heel subtiel gebeuren en is het bijna niet zichtbaar voor andere. Voor mijzelf vielen de armbanden al af, want ik wilde heel graag iets hebben wat ik zelf makkelijk om kan doen en ik weet dat ik echt een stunter ben met het omdoen van armbanden.

Gegraveerde sieraden Kaya sieraden

Zo bleven de kettingen voor mij over. Normaal ben ik wel van de grovere sieraden, maar nu wilde ik gaan voor iets subtiels. Aangezien ik natuurlijk zoveel ben afgevallen door mijn maagverkleining is ook mijn lijf anders gevormd, waardoor ik subtielere sieraden mooier vindt staan bij mijzelf. Nadat ik door de vele mogelijkheden eindelijk een besluit had gemaakt, moest ik nog een keuze maken uit een ketting met letter of een ketting met haar hele naam. Ik koos uiteindelijk voor een ketting met haar naam erop en haar geboortesteen ernaast (een diamant is van April). Ik draag de ketting inmiddels al bijna twee weken en ben er echt super blij mee.

Gegraveerde sieraden Kaya Sieraden

Ook voor Abby zelf heb ik een armbandje besteld met haar naam erop en een hartjes bedeltje ernaast. Zodra ik zeg waar is je armbandje, komt haar armpje omhoog en laat ze vol trots het armbandje zien. Super schattig!

Cadeau voor een vrouw

Zulke gegraveerde sieraden zijn natuurlijk hele mooie cadeaus om te geven. Zeker als er nog een betekenis achter zit, zoals bij die van mij. Heb jij wel eens een sieraad cadeau gedaan aan iemand? Wil jij een mooi sieraad bestellen? Kijk dan eens bij Kaya Sieraden! Zij kunnen een armband graveren, kettingen graveren, maar ook ringen en losse bedels graveren! Wat kan je nog meer cadeau doen aan een vrouw? Voor jullie zet ik kort 4 tips op een rij.

Zelf vind ik het heel belangrijk om de voorafgaande weken voor een verjaardag te luisteren naar die persoon. Zegt zij iets wat ze graag zou willen hebben? Sla het op en kijk of dit tot de mogelijkheid behoort om cadeau te doen. Zo zei een vriendin van mij laatste een keer dat ze heel graag de adventskalender zou willen hebben van de Rituals. Dit heb ik opgeslagen en in plaats van dat ik een spelletje voor haar heb gekocht (wat ze ook heel leuk had gevonden), heb ik de adventskalender voor haar gekocht en heb ik haar stil gekregen! Zo verrast dat ik het onthouden had en van het cadeau zelf.

En wat denk je van boeken? Ik heb voor mijn verjaardag ook een boek gehad van mijn ouders. Deze is van de week bezorgd! Het boek heet “Beter op reis”. Binnenkort komt er een review online van dit hele mooie boek.

Ook zijn spelletjes natuurlijk een grote aanrader om te kopen, als diegene natuurlijk voor spelletjes spelen houdt. Mocht je nog ideeën zoeken voor leuke gezelschapspellen, kijk dan even op mijn blog voor tips!

Denk ook eens aan het maken van een leuk pakket. Met bijvoorbeeld een theemok, wat verse thee, een reep chocolade of iets anders wat degene lekker vindt waar je het aan gaat geven! Altijd leuk om te ontvangen.

Liefs Jessica, Life by Jess