Geboortekaartje van Abby

Geboortekaartje

Toen ik een week of twintig zwanger was ben ik gaan zoeken naar het geboortekaartje voor ons wondertje. Op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer, maar toch moest er ergens een keuze gemaakt worden! Hoe wij uiteindelijk een keuze hebben gemaakt en welk geboortekaartje wij hebben gekozen ga ik jullie nu vertellen en laten zien!

Keuze van het geboortekaartje

Ja wat ik al zei, waar begin je met het uitzoeken van een kaartje, want er is zoveel! We hadden wel bedacht dat we maar 1 geboortekaartje zouden gaan gebruiken. Of we nu een jongen of een meisje zouden krijgen. Ook wilde ik het liefste een vierkant gevouwen kaartje, zodat je dus echt een voorkant en een binnenkant hebt.

Ik heb diverse sites open gezet op de laptop, en ook alle inspiratie van Pinterest heb ik open gezet. Ik heb er foto’s van gemaakt en deze naar Vin opgestuurd. Hij kon zo aangeven wat hij mooi vond. Zo hielden we er een paar over, daarvan vielen we nog veel af en uiteindelijk hielden we er twee over. Van beide hebben we een proefdruk besteld en zodra deze binnen waren, wisten we gelijk welk geboortekaartje het ging worden.

Naar onze smaak maken

Dat je denkt dat je er bent met het uitzoeken van een kaartje is alles behalve! Je kan nog kiezen uit het lettertype, de kleur van de tekst, de versiering op de voorkant en hoe wil je de tekst ingedeeld hebben in de kaart. Oowja en dan wilde wij graag ook nog een soort versje in het kaartje zetten, nou zoek die ook nog maar eens uit haha.

Over de tekst van het versje waren we het trouwens wel heel snel eens. Ik had enkele teksten in een word document onder elkaar gezet, waarvan ik zelf al wel een voorkeur voor een versje had. Toen ik het aan Vin liet lezen was het ook meteen Ja die wordt het, zonder dat hij mijn voorkeur wist!

Het lettertype en de kleur van de tekst waren wel snel besloten. Toen we het kaartje zo goed als klaar hadden, hebben we nogmaals een proefdruk aangevraagd van “ons” gemaakte kaartje. We wilde daarna nog een kleine aanpassing en toen was die klaar! Yes!

Geboortekaartje Abby Lynn Kamerman

Hier is die dan! Abby haar geboortekaartje, benieuwd hoe jullie hem vinden. De kleur komt niet echt mooi over op de foto,  maar het is een donkergroene kleur. Het is een beetje in de stijl van haar babykamer.

Geboortekaartje

Geboortekaartje

Bedankt “Het Uilennestje geboortekaartjes” voor het meedenken en de goede service!

Liefs Jessica, Life by Jess