Review Fruity Feast gezichtsmasker van Hema

Gezichtsmasker Hema Fruity Feast

Je huid, iets wat heel belangrijk is om goed te verzorgen. De huid van je gezicht is extra gevoelig en hier moet je met zorg mee omgaan. Een masker is een goede oplossing om je huid eens een boost te geven. Een jaar geleden probeerde ik een gezichtsmasker van de Hema uit, en ook heb ik andere gezichtsmaskers uitgeprobeerd van Purederm. Nu vond ik het weer tijd voor een review van een masker. De Fruity Feast van de Hema.

Gezichtsmasker Fruity Feast

Fruity FeastEen fruitig masker, een gezellig kleurtje! Dit gezichtsmasker leek mij perfect om te proberen deze tijd van het jaar. De Lentezon, alle frisse kleuren die je tegenwoordig ziet. Dit masker sluit daar perfect bij aan.

Wat zegt de verpakking van dit gezichtsmasker? Het is een reinigend en egaliserend kleimasker met fruit (perzik, abrikoos en granaatappel). Het gezichtsmasker helpt de dode huidcellen op zachte wijze te verwijderen. De huid zal hierna weer schoon, zacht en glad aanvoelen. Ik ben benieuwd dit belooft veel goeds voor Fruity Feast!

Het gezichtsmasker Fruity Feast ruikt ontzettend zoet. Ik hou van zoet ruikende maskers, maar dit is wel echt heel heftig. Zelf vind ik het altijd lijken alsof er niet genoeg in zo een pakketje zit, maar er zit echt meer dan zat in!

Fruity Feast

Het masker ziet er zo uit, een goede structuur. Het is dik, maar soepel en dus heel fijn uit te smeren over het gezicht. (Hier gebruik ik trouwens een kwast voor!)

Tijd om te testen

De verdeling over het gezicht gaat goed, ik moest wel met mijn kwast echt het pakketje in om goed alle klei op de kwast te krijgen. En soms is het dan ook even op de tast op zoek gaan naar klei wat nog in het pakketje zit.

Fruity Feast

Het gezichtsmasker Fruity Feast voelt goed op de huid. Geeft geen prikkend gevoel zoals ik bij het andere masker wel had. Ik denk dat het juist door de vruchten die erin verwerkt zitten het een wat zachter masker is voor de huid.

Na 15 minuutjes intrekken is het kleimasker opgedroogd en kan ik het heel gemakkelijk afspoelen met lauw water. Mijn gezicht voelt hierna wel iets droog aan, maar na een kwartiertje trekt dit weg en voelt mijn huid ontzettend zacht aan.

Ik heb echt het idee dat mijn huid er rustiger van is geworden en dat dit Fruity Feast gezichtsmasker van de Hema mijn huid goed gegaan heeft!

Review Fruity Feast

Een korte samenvatting! Het masker doet naar mijn idee goed zijn werkt. Je krijgt wat de verpakking beloofd. Het brengt makkelijk aan, en het masker laat zich er goed afhalen. Minpuntje, ik vind het gezichtsmasker Fruity Feast ontzettend zoet ruiken! Al met al een heel fijn masker, voor een mooi prijsje.

Je kan de gezichtsmasker natuurlijk in de winkel kopen, maar ook online op deze site. Ze kosten €1,75 per stuk, dat is geen geld toch voor een fijn gezichtsmasker!

Heb jij wel eens gezichtsmaskers gebruikt van de Hema, wat vond je hiervan? Heb je nog andere tips voor mij met betrekking tot gezichtsmaskers?

Liefs Jessica, Life by Jess

Instagram,  Facebook en Bloglovin