Feitjes over Life by Jess

Feitjes over Life by Jess

Afgelopen december bestond Life by Jess alweer 5 jaar! Normaliter deel ik elk jaar een blog met allemaal leuke feitjes over het afgelopen jaar van Life by Jess alleen is dat er nu niet van gekomen. Dit komt onder andere door de sleuteloverdracht van mijn eigen huis. Ik was blij als ik s avonds op de bank kon ploffen en daarna mijn bed in kon duiken. Wel had ik destijds veel leuke winacties voor jullie geregeld zodat het niet zomaar voorbij zou gaan. Nu zijn we inmiddels alweer twee maanden verder en dacht ik, het is toch wel heel leuk om wat feitjes over Life by Jess te delen.

Life by Jess 2020

In het jaar 2020 is er niet heel veel veranderd op Life by Jess. Geen nieuw logo, waar ik wel voor aan het kijken ben. Ook geen veranderingen op mijn site. Afgelopen jaar heb ik geprobeerd elke week twee artikelen per week te plaatsen en dat is redelijk gelukt! Ene keer ging het beter dan de andere keer, maar al met al zijn er redelijk wat artikelen online gekomen.

Wel is 2020 denk het jaar geweest met de meest persoonlijke artikelen in het bestaan van Life by Jess. Sowieso alle open en eerlijke artikelen over mijn maagverkleining, de Gastric Sleeve. Maar de meest persoonlijke was natuurlijk het artikel over de scheiding. Ik heb nog nooit zoveel spanning gevoeld bij het online zetten van een artikel. Het was voor mij een soort afsluiting van een emotionele heftige periode. Door het online te zetten van dit artikel voelde het wel heel definitief.

Hopelijk wordt 2021 weer een heel mooi jaar voor Life by Jess. Mocht je nog leuke suggesties hebben voor diverse artikelen, laat het mij weten! Dit mag ook via een persoonlijk bericht op Instagram.

Feitjes over Life by Jess

 • Het eerste artikel kwam online op 9 december 2015
 • In 5 jaar tijd zijn er 554 artikelen online gekomen.
 • Het totaal aantal unieke bezoekers ligt op 75.854
 • In 2020 waren dit er 26.487 in totaal dat betekend een gemiddelde van 2200 per maand
 • Nederland, België en USA zijn de top 3 landen.
 • In Noord-Holland wordt Life by Jess het meeste gelezen.
 • De meeste bezoekers komen op woensdagmiddag rond 14:00 en op doordeweekse dagen tussen 20:00 en 22:00 uur. 

Best gelezen artikel aller tijden is Mijn ervaring met C9 van Forever Living.

Zoekwoorden Life by Jess

Life by Jess wordt via Google ook vaak gevonden. Soms kom je hele gekke zoekwoorden tegen, maar ik vind het vooral heel fijn dat ik gevonden wordt op de zoektermen waar ik op gevonden wil worden. Ik heb sommige artikelen geschreven vanuit een eigen ervaring en als hulp voor een ander. Welke zoekwoorden worden daar bijvoorbeeld voor gebruikt? Dus wat vult men in op Google om bij mij uit te komen?

 • Bed in woonkamer na hernia — Je komt dan uit bij dit artikel
 • Herstel na hernia operatie ervaringen — Ook met deze zoekwoorden kom je uit bij bovenstaande link
 • Grappig abctje — Je komt dan uit bij dit artikel
 • Joolz Geo 2 review — Je komt dan uit bij dit artikel

Ben jij Life by Jess wel eens tegen gekomen tijdens je zoektocht op Google? Ik ben benieuwd waar je mij toen tegen bent gekomen! Voor nu waren dit de feitjes over Life by Jess! Ik hoop dat je het leuk vond om even te kijken in mijn statistieken. Wil je meer weten over mijn statistieken, vraag maar, dan ga ik het nakijken.

Liefs Jessica, Life by Jess