Ik moet even aan mijzelf denken

hiep hiep hoera, even aan mijzelf denken

Lieve lezers, in november heb ik al een artikel geschreven over het feit dat ik lief voor mijzelf moet zijn. Wat het artikel toen zei is: “ik moet even aan mijzelf denken”. Ik zat op dat moment al niet lekker in mijn vel en ik heb mijzelf het een en ander opgelegd met betrekking tot mijn blog. Maar daar komt heel even verandering in. Hoe en wat ga ik je nu vertellen.

Ik moet even aan mijzelf denken

Op dit moment zit ik helemaal niet lekker in mijn vel, ik kan wel zeggen, nog slechter dan in november en dat voelt niet goed. Ik ben onder behandeling bij een psycholoog en ik hoop dat ik samen met haar kan vinden waarom ik mij niet goed voel en wat we eraan kunnen doen. Hopelijk kan zij mij de handvatten geven waar ik naar verlang en kunnen we samen doelen gaan stellen voor de komende weken.

Er zit in mijn hoofd veel inspiratie voor Life by Jess, maar het komt niet uit mijn vingers. Ik kan uren naar een leeg scherm zitten staren, en zodra ik iets typ denk ik nee en verwijder ik alles weer. Ook merk ik aan mijn schrijfstijl dat het op dit moment even niet is wat het is geweest en wat ik van mijzelf verlang. Hierdoor wordt ik boos op mijzelf, waarom kan ik het niet meer zoals toen?! Maar dit zijn gedachtes die ik op dit moment even niet kan gebruiken.

Op werk gebied gaat er ook het een en ander veranderen de komende weken en daar wil ik mij even goed op kunnen focussen, zodat ik de juiste beslissing kan maken. Ik moet even aan mijzelf denken. Ik ga niet zeggen voor hoelang, want dat weet ik niet. Wie weet rolt het dit weekend ineens wel weer uit mijn vingers en zie je volgende week weer een artikel van mij, maar misschien ook niet. Ik wil die MOET druk bij mijzelf weg halen, omdat ik er heel onrustig door werd. Hopelijk helpt dit ook in het proces voor mij om mij beter te gaan voelen.

Tot snel!

Als ik mij er goed bij voel, of er iets over kwijt wil, zal ik het zeker met jullie delen. Natuurlijk blijft Life by Jess wel actief op Facebook en Instagram (daar kan je mij gewoon volgen) en daar zal ik natuurlijk ook een update zetten als er een nieuw artikel online staat!

Hopelijk tot snel, maar zoals ik al zei, ik ga geen uitspraken doen over de periode. Uiteraard hoop ik dat ik mij zo snel mogelijk weer goed voel, maar ik weet niet of dit heel realistisch is. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben en mij die ruimte kunnen geven.

Mocht je leuke inspiratie hebben voor de toekomst, of een leuk idee hebben voor een bepaalde rubriek, laat het dan weten?! Daar sta ik altijd voor open!

Liefs Jessica, Life by Jess