Eindspurt boeken gelezen #4 – Emma Chase

Boeken gelezen deel 4

Afgelopen week heb ik nog even een eindspurt gemaakt om nog enkele boeken toe te voegen aan mijn gelezen lijstje. Ik was begonnen in het eerste boek van Emma Chase en daarna heb ik alle 4 de boeken in 1 week tijd uitgelezen. Ik val altijd in een soort gat als ik enkele hele fijne boeken uitgelezen heb. Wat moet ik nu weer gaan lezen?! Ben ik de enigste die hier last van heeft?

Wie is Emma Chase?

Emma Chase woont in een klein stadje in New Jersey, ze heeft een partner en kinderen. Schrijven is altijd een passie van haar geweest en in 2013 kwam haar eerste boek uit, een romantische komedie. De serie die ik gelezen heb heeft 4 boeken, de verhalen gaan gewoon verder, maar per boek lees je het vanuit een ander persoon. De boeken hebben een erotisch tintje en verder veel romantiek.

Gebonden – Emma Chase

Dit is het eerste boek uit deze serie. Deze serie gaat over Andrew, een knappe en zelfverzekerde man. Hij maakt vele miljoenendeals en windt vele mooie vrouwen om zijn vinger. Hij heeft met zichzelf diverse regels opgesteld, maar 1x met dezelfde vrouw naar bed, geen vrouwen van kantoor mee naar bed nemen, en al helemaal geen vrouwen mee naar huis nemen. En dan, dan komt Kate Brooks in beeld en verbreekt Andrew al zijn regels, maar doet hij daar goed aan?

Emma chase

Gewillig – Emma Chase

Gewillig is het vervolg op Gebonden. Emma Chase heeft het verhaal van Andrew en Kate 2 jaar later opgepakt. Alleen dit keer lees je het boek vanuit Kate haar gezichtspunt. Ze neemt je even mee terug het verleden in, wat er is gebeurd in de afgelopen 2 jaar, maar het verhaal heeft ook een wending, blijft het aan tussen Kate en Andrew of gaan ze toch uit elkaar?

Getemd – Emma Chase

Het derde boek in deze serie, je gaat terug in de tijd, maar wel met een heel ander persoon. Matthew, de beste vriend van Andrew heeft inmiddels een vriendin en wilt gaan settelen, dat heb je kunnen lezen in de vorige delen, maar hoe dit is ontstaan, dat weet niemand en dat verteld Matthew in dit deel. Hoe heeft hij Delores voor zich kunnen winnen en hoelang heeft het hem geduurd?

Geketend – Emma Chase

Geketend, het woord zegt het al. Vast zitten en waaraan? In dit laatste deel van deze serie, waar in het verhaal weer verteld wordt door Andrew, lees je waarom hij geketend is? Wat gebeurt er en is het hem gelukt om trouw te blijven tijdens een speciale avond. Een goed verhaal, met een verrassende wending!

Ik vind de boeken van Emma Chase echt een aanrader, ze schrijft heeft fijn, niet hele lange zinnen en je wordt vanaf het eerste moment meegenomen in een goed verhaal. Duidelijke lijnen en goede personages. Ik had echt het idee dat ik een film in mijn hoofd zag zo goed en duidelijk dat het geschreven is!

Ken jij Emma Chase en haar boeken? Wat vind je ervan? Heb je nog tips voor mij om te lezen in de categorie Romantische komedies? Alle boeken van Emma Chase kan je hier kopen.

Liefs Jessica, Life by Jess