Unboxing EchtePostIsCool

EchtePostIsCool

Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal en ontvang je zelden nog iets via de echte post. Dit is zo jammer, want ik vind dat echt een hele persoonlijke manier om iemand nog een kaartje te sturen. Zo stuur ik bij een geboorte of huwelijk nog altijd een echte kaart. Het liefste nog handgeschreven! Het is toch leuk als iemand moeite voor je doet en aan je denkt?!

Dat is de reden hoe dit idee is ontstaan bij Monsieur Mango en Northflix . Zo is EchtePostIsCool bedacht. Je kan je opgeven, dan krijg je een maatje aangewezen waar jij een pakketje voor gaat maken. Maximaal €7,50 aan cadeautjes (excl. Verzendkosten) maar je mag natuurlijk ook veel zelf maken!

EchtePostIsCool

Eerder heb ik al een keer mee gedaan aan de instaswap (ook dit jaar doe ik weer mee, maar hier moet ik nog een week op wachten!) en nu had ik mij ook opgegeven voor deze editie van EchtePostIsCool. Ik mocht een pakketje maken voor Loes en wat was het leuk om te doen. Zeker ook omdat Loes goed had verteld wat ze wel en niet leuk vind. Dat hielp mij weer op weg om de beste cadeautjes voor haar te kopen.

EchtePostIsCool

Het is zo leuk om te shoppen en om dan ook de cadeautjes in te pakken, de doos mooi aan te kleden. Je maakt er echt een feestje van eigenlijk! (Bovenstaande foto is de foto van de doos die ik heb verstuurd naar Loes. Wil je weten welke cadeautjes er allemaal in zaten, kijk dan even op haar site, ze heeft een filmpje gemaakt van de Unboxing!)

Uitpakken

Bij EchtePostIsCool is het zo dat je een dag hebt waarop je mag pas gaan uitpakken. Zo kwam donderdag bij mij het pakketje binnen en mocht ik er dus nog niks mee. Want zaterdag 21 oktober was de uitpakdag. Donderdag was ik veel weg, dus was het niet heel lastig om te laten staan, maar vrijdag ben ik veel thuis geweest en heb ik hem echt maar even uit het zicht gezet.

Toen was het eindelijk zaterdag! De dag dat het pakket open gemaakt mocht worden. Ik heb het pakket ’s middags uitgepakt, wat was het spannend en wat heb ik een leuke spulletjes gekregen van Joor! Zo bijzonder dat iemand die je niet kent, toch zoveel leuke cadeaus voor je kan kopen!

EchtePostIsCool

Ik ben super verwend door Joor en ik ga nu zeker iets doen met handlettering, want die mooie pennen moeten wel gebruikt gaan worden natuurlijk die ik gekregen heb. Super bedankt Joor voor het shoppen van deze mooie cadeautjes, ik hoop dat jij ook een mooi pakket hebt gekregen!

Hebben jullie wel eens aan zoiets mee gedaan?

Liefs Jessica, Life by Jess