Een nieuwe uitdaging: 60 day challenge

60 day challenge

Vrijdag 15 april was de eerste bijeenkomst van de 60 day challenge op de sportschool. Ik heb me ingeschreven hiervoor en zal jullie zo nu en dan op de hoogte houden van de resultaten en hoe het is gegaan.

60 day challenge

De 60 day challenge bij mij op de sportschool houd in dat je een voedingsschema krijgt met bepaalde optie die je kan nemen. Verder heeft iedereen een eigen trainingsschema gekregen. Zo moet je 2x per week een interval training doen (steps of loopband of fietsen) en daar ben je per keer zo een 25 minuten mee bezig. Super fijn dus dat je echt wat hebt gedaan die keer, maar toch ook snel weer weg kan uit de sportschool.

Ook moet je 2x krachttraining doen, dit duurt ongeveer 45-60 minuten en bevat oefeningen voor je hele lijf.

Het weekend van 16-17 april heb ik al wel opgelet met eten, maar me nog niet aan het schema gehouden. Maandag ben ik echt begonnen om me aan het eetschema te houden. Wat me goed is bevallen en wat ook goed vol te houden is. Ik heb geen behoefte gehad om te gaan snoepen en ook geen extra dingen gegeten.

Sporten ging ook super goed, zondag, maandag, dinsdag, vrijdag en afgelopen zondag (24april) ook geweest! Echt heerlijk is het om te sporten. Cardio ging goed, terwijl ik geen cardio vrouw ben, was het zeer goed vol te houden. De krachttrainingen vind ik leuk om te doen, de oefeningen die ik heb zijn ook erg leuk! 

Het resultaat

Vrijdag 22 april was het weer tijd voor de bijeenkomst op de sportschool! Het eerste weegmoment… Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, me lijf gaf niet heel veel prijs aan me. Dus hup die weegschaal op….0,6 kg aangekomen! #%^*{%} hoe dan!!! Teleurgesteld, maar vol motivatie om door te gaan.

Helaas was degene die het praatje houden er minder content mee en leek het wel of we in het leger waren beland… “En het kan niet dat je bent aangekomen, als je hieraan begint dan moet je er vol voor gaan, aankomen hoort hier niet thuis” ” en ja je moet maar eens bij jezelf nadenken dat je je echt niet aan de schema’s hebt gehouden”.  Nou je kan wel snappen denk ik dat ik super pissed was! Wat een eikel, hoezo ik heb fucking hard me best gedaan en me netjes aan het schema gehouden, wat denkt die wel niet! Tuurlijk ben ik er met de volle 200% voor gegaan! 

Vrijdag op zaterdag lekker geslapen en samen met vin ben ik er weer vol voor gegaan! Nieuwe week nieuwe kansen! Ik ga gewoon lekker blijven sporten en het voedingsschema blijven volgen en dan moet het goed komen volgende keer op de weegschaal! 💪🏻 

In de volgende update kan ik jullie schrijven met een paar kilo minder! 

Liefs Jessica

Instagram,  Facebook en Bloglovin

8 comments

 • Monique van Minnen

  Hi! Super goed van je! Dat over het aankomen dat dat niet mogelijk is is bullshit. Rutger is ook bezig met zo een soort programma en viel ook niet veel af, kwam ook wat aan. Dat is normaal als je in het begin zo fanatiek sport. Bij Rutger gaat het nu de goede kant op, 11 kilo afgevallen sinds januari. Dus kom op, je kan het! En als je er zelf in gelooft komt het helemaal goed!!

  • Jesje91

   Nou die avond was ik ook zo kwaad! En je kwam er niet eens tussen om iets te zeggen. En dan dacht ik als ik wat zeg voel ik me zo belachelijk … Hij zal toch wel denken zijn smoesjes!

 • Kimberly

  Wat leuk dat jullie sportschool dit aanbiedt, jammer alleen dat er dan alleen naar de kilo’s gekeken wordt. Je doet dit voor jezelf en als dan iemand zo tegen je tekeer gaat ben je er ook snel klaar mee.
  Heel veel succes met de overige dagen!
  Liefs Kimberly

  • Jesje91

   Ja heel leuk dacht ik ook! In groepsverband dat stimuleert… Maar als die man dan zo tekeer gaat. Gelukkig dacht mijn team daar hetzelfde over! Ben gewoon geneigd om een volgende keer maar te blijven zeggen dat ik ben afgevallen, krijg ik tenminste niet meer zo een preek!

 • Pingback: The Questions of life | Life by Jess

 • Jesje91

  Ik mag vanavond weer op de “grote” weegschaal die ook mijn vet percentage aangeeft. Zo frustrerend dat ik zelf nog niks merk dus weet niet wat ik kan verwachten… Jij ook succes!

 • Pingback: Update 60 day challenge | Life by Jess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge