Een nieuwe garderobe voor ons bed

Begin 2015 zijn wij hier in huis begonnen met een grote verbouwing, een vaste trap naar zolder werd er geplaatst en het idee was om boven op zolder te gaan slapen, na vele uren verbouwen en het opnieuw indelen van de bovenverdieping hebben wij ons bed naar boven gesjouwd. Een nieuwe slaapkamer met een nieuwe garderobe voor het bed maakte het compleet.

Sinds een maand of drie hebben wij ons grote lits jumeaux dekbed ingeruild voor twee losse dekbedden. Zo hoeven wij nooit meer ruzie te maken wie er de meeste deken heeft, en hebben wij ook nooit meer het probleem dat de genoeg heeft aan alleen een overtrek en de ander het daarmee te koud heeft.

Een nieuwe garderobe voor ons bed

Alle overtrekken die wij hadden voor het bed, hebben wij de deur uit gedaan en werkelijk alles hebben we nieuw gekocht. Nieuwe hoeslakens, nieuwe dekbedovertrekken. Heerlijk alles opruimen en mooie nieuwe, frisse spullen kopen.

Aangenaam verrast was ik toen Dekbed-Discounter mij, Life by Jess, benaderde of het mij leuk leek om een dekbedovertrek uit te zoeken. Uiteraard, hier hoefde ik niet lang over na te denken, of het op mijn site beschreven stond dat wij een nieuwe garderobe aan het uitzoeken waren!

Maar dan, dan kijk je op de site en ja wat moet je dan kiezen? Zoveel mooie dekbedden, zoveel keuze…

Ons nieuwe dekbedovertrek

Na flink zoeken had ik het dekbed gevonden wat ik graag zou willen hebben. Op een vrijdagavond, even voor 21:00 uur heb ik de overtrekken besteld, en wat denk je? De volgende dag al binnen! Wauw dat is echt snel!

Snel het bed afhalen en na een dagje luchten hebben we het bed weer opgemaakt. Hoe zou het dekbedovertrek staan? Kijk zelf maar!

Nieuwe garderobe voor ons bed

Het is een dekbedovertrek met neutrale kleuren, zodat het altijd past. Als wij het een keer in onze bol krijgen om de muur te verven (wat zeer waarschijnlijk niet heel snel gaat gebeuren omdat ik Vin dan op mijn dak heb), blijft dit dekbed altijd bij de slaapkamer passen.

Hoe vaak per maand halen jullie je bed af? En kopen jullie vaak een nieuw dekbedovertrek?

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel is in samenwerking met Dekbed-Discounter