Een geschreven verhaal van vroeger

Een geschreven verhaal van vroeger

Gaan jullie even mee terug in de tijd? Soms kom je namelijk weer dingen tegen waarvan je vergeten was dat je dit hebt gedaan of geschreven in dit geval. Wat blijkt, dat ik vroeger ook al heel erg bezig was met schrijven! Ik vond namelijk een geschreven verhaal van vroeger. Lezen jullie een stukje mee?

Een geschreven verhaal van vroeger

Het verhaal is geschreven in een word document, 90 pagina’s lang met 43963 woorden! De laatste keer dat ik hier iets mee gedaan heb is in 2006 geweest. Op dat moment dus 14-15 jaar.

Is het netjes geschreven?  Nee totaal niet! Mijn oud lerares Nederlands, die af en toe ook mijn blogs leest, wordt hier echt niet blij van. Zelf word ik er trouwens ook niet blij van, wat een taalgebruik, echte MSN-taal. Woorden afgekort, zoals ff, nix of gewoon de woorden niet aftypen en liepe laten staan. Wat denk je van woorden eindigen op –en tikken met –uh, zoals zwemmuh.

Een geschreven verhaal van vroeger

Ik ga jullie een stukje mee laten lezen, ik vind het echt te komisch voor woorden, en sommige stukken denk ik echt, welke verlangens had ik en waar dacht ik aan op dat moment?! Ik heb de tekst alleen gekopieerd en geplakt, niks veranderd. Soms lichte schaamte, maar ik wil het jullie niet onthouden, want het is eigenlijk best wel heel grappig.

Lezen jullie mee?

 “ Ik en mijn vriendin Erica die liepen door de stad heen. We gingen wat drinken bij de V&D.  We hadden het laatste tafeltje kunnen krijgen op het balkon. Er stonden nog een paar leuke jongens in de rij. Ze konden geen tafel vinden.  Toen keken ze onze kant op, omdat wij toch een 6 persoonstafeltje hadden. De jongens kwamen op ons af en ze vroegen of deze plaatsen vrij waren. Die waren vrij dus ze kwamen erbij zitten. Ze stelde zichzelf voor, Dennis, Pascal en Milan, en we zeiden ook onze namen. We gingen lekker babbelen, na een tijdje waren wij klaar en gingen wij weer verder lopen maar voor we verder gingen lopen vroegen de jongens onze telefoonnummers en adressen. We vonden ze aardig dus gaven we die gewoon.

De volgende dag stonden Milan en Erica voor de deur bij mij. Jullie hadden wat gedronken en kwamen naar mij toe! Ik schrok me rot toen jullie voor me deur stonden! Ik had me net gedoucht en had nog niks aan. Had alleen even snel mijn badjas aangetrokken. Erica gaf me drie zoenen op mijn wang. Milan deed dat ook. Milan had tegen Erica gezegd dat hij me wel leuk vond! Ik had even thee water opgezet en toen ben ik me gaan aankleden.

Jij wilde me graag zoenen en vroeg Erica om raad. Je volgde die raad op. Liep naar boven en zei dat de thee klaar was. Je vroeg waar de theezakjes stonden? Ik legde het uit! Toen ik midden in me zin was pakte je me op me bek. Ik deed mee. Toen we stopte waren we allebei verlegen geworden. Het was niet onze eerste keer hoor dat we zoende met iemand.  Maar gewoon het idee je kent elkaar amper en dan gebeurt het toch al! Niet dat we het erg vonden dat zeker niet! Ik legde nog even verder uit waar het stond! Even me zin af maken hé anders weet je het nog niet, zei ik tegen je. Was je daarvoor helemaal naar boven komen lopen! “

Even verderop in het verhaal

“De volgende dag belde Dennis op om te vraguh of ik wat te doen had die dag!? Ik zie neej, hij vroeg of ik met hem mee ging naar het strand ook weer met een paar vrienden. Ik ging mee! Hij zei dat ik me zwemkleding wel mee moest nemen of aan moest hebbuh! Dus ik werd opgehaald rond 11 uur in de ochtend! Het was erg gezellie in de auto al! Leuke muziek en het boeide ons niet of we konden zingen of niet! We zongen gewoon lekker kai hard mee!

Toen we op het strand waren ginge we lekker zonnen als eerste, dus insmeren en ligguh maar! Ik keek op Dennis had een onwijs lekker buikie! :P:P Niet zoveel van die blokkies maar je zag het wel dat die aan een sport deed dat op je spieren werkte! Gewoon goed! Hij ging zwemmuh hij is niet zo’n zonmens! Ik ging hem achterna! We zwommen een eindje en toen vertelde hij dat hij me heel leuk vond! Ik voelde het al aankomen en jah hoor we wilde allebei gaan zoene! Dat deden we dus! We liepen terug en rende elkaar een beetje achterna enz. een beetje pesten!

We zijn weer gaan zonne! En toen wij lagen te zonnuh gingen de vrienden van Dennis zwemmuh! We waren dus lekker alleen! Ik las een boek en lag daarbij op me zij. Dennis kwam tegen me aan ligguh en zo knuffelde we ff ook zoende we weer! Toen die vrienden terug kwamen trokken we ons er nix meer van aan! We bleven doen waar we mee bezig waren! “

Meer dan genoeg gelezen!

Volgens mij hebben jullie meer dan genoeg gelezen, van het verhaal van vroeger, voor dit moment, ik weet nog wel dat ik vroeger echt fanatiek met dit verhaal bezig ben geweest. Geweldig!

Hebben jullie ook wel eens iets van vroeger, dat je nu denkt, hoe dan? Hoe heb ik dit gedaan/verzonnen/geschreven?! Ben benieuwd of ik niet de enige ben!

Liefs Jessica, Life by Jess