Een dagje Keukenhof Lisse

Keukenhof Lisse

Vorige week woensdag ben ik alleen op pad geweest. Ik ben naar het Keukenhof in Lisse geweest. Bij ons is dat om de hoek en met 20 minuten ben ik er op de scooter. Enkele jaren geleden ben ik ook in het Keukenhof geweest, ook alleen met mijn camera. Dit jaar weer, want ik heb sinds december een nieuwe camera en wilde deze even flink uitproberen. Ik ga jullie enkele foto’s laten zien van mijn dagje in het Keukenhof!

Keukenhof Lisse 2018

Ik ben zoals ik al zei alleen naar het Keukenhof geweest dit jaar. Waarom alleen? Omdat dit sowieso heerlijk is om je hoofd eens leeg te maken en ook omdat ik dan rustig foto’s kan maken en van alles kan proberen zonder dat er iemand op mij staat te wachten. Woensdag 2 mei ben ik naar het Keukenhof geweest, ik moet heel eerlijk zeggen, het was wel een beetje aan de late kant in het seizoen, want veel bloemen waren al uitgegroeid. Het Keukenhof is namelijk maar open tot 13 mei 2018. Toch mocht dat de pret niet drukken, want er stonden nog genoeg mooie bloemen en het was heerlijk weer. Gewapend met mijn rugzak met healthy food en mijn camera ben ik rond 10 uur van huis vertrokken. Zo’n ruim drie uur heb ik mij vermaakt in het Keukenhof en dat was voor nu prima.

Ik was toch al alleen op pad, maar had nog geen zin om naar huis te gaan en wilde nog even genieten van het lekkere weer. Ik ben weer op de scooter gestapt en ben doorgereden naar het strand, Langevelderslag. Daar ben ik op een terrasje gaan zitten en heb lekker gelunched. Me e-reader zat ook in mijn rugzak dus ik heb na het eten nog heerlijk zitten lezen daar. Nog 4 uur ben ik richting huis gereden en ik had een mooie dag gehad. Even alleen, ik ga het proberen vaker te doen!

Hieronder gaan jullie enkele foto’s zien die ik heb gemaakt vorige week. Zijn jullie wel eens in het Keukenhof geweest? Wat vonden jullie ervan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties, voor nu geniet van de foto’s!

Keukenhof Lisse

Keukenhof Lisse

Keukenhof Lisse

Keukenhof Lisse

Keukenhof Lisse

Keukenhof Lisse

Keukenhof Lisse

Keukenhof Lisse

Keukenhof Lisse

Keukenhof Lisse

Keukenhof Lisse

Keukenhof Lisse

Keukenhof Lisse

 

Liefs Jessica, Life by Jess