Dotan, 21-12-2015

Review Dotan in Ziggodome

Maandagavond 21 december was het zover, enkele maanden lagen de tickets als in de kast. Maar nu werden ze eindelijk ingeleverd. En wel bij het Ziggodome voor een concert van Dotan! 

Plog dotan in het Ziggodome

Samen met mijn moeder ben ik om 19:30 uur vertrokken van huis en om 20:30 uur stonden we binnen in de zaal. Wat een fijne sfeer hing er al…Dit zou voorlopig het laatste concert zijn van Dotan van deze reeks. Hoe mooi is het voor een artiest om het af te sluiten in een mooie zaal als Ziggodome. 

IMG_0474.JPG

Om 21:00 uur kwam Dotan op het podium. Zo vertelde hij dat het de bedoeling was om een huiskamersfeer te krijgen in het grootse Ziggodome. Dit deed hij door akoestisch te spelen, alleen een nummer te zingen, het publiek erbij te betrekken en zelfs…. en dat was het meest gave van de avond….Hij stond samen met zijn bandleden midden in het ziggodome (gewoon in de zaal) om daar een liedje te laten horen zonder versterking, alleen enkele microfoons en that it! 

Wauw, kippenvel, hoe mooi, 17.000 man muisstil, zittend op de grond! Super gaaf!  

IMG_0479

Ook speelde hij nog het nummer waar Vincent en ik onze openingsdans op hebben gedanst tijdens onze bruiloft.

Wat heeft deze man een hoge gun factor, hij genoot van elk moment! Hij is zelfs na het concert lopend door de zaal naar de merchandise gegaan om daar nog handtekeningen uit te delen!  Super gaaf, hoe gewoon hij blijft ondanks dit grote succes! 

Wat vinden jullie van Dotan? En van het Ziggodome? Zijn jullie vaker naar concerten geweest? 

Liefs Jessica