Doorgeefbox vol met cosmetica

De doorgeefbox vol met cosmetica

Begin oktober zag ik in één van de facebookgroepen een oproep voorbij komen. Dalinka zocht mensen die mee wilde doen met een doorgeefbox vol met cosmetica. Het was voor mij een mooie stap om mee te doen, zo kan ik kennis maken met andere merken, maar ook kon ik iemand anders hopelijk blij maken met de cosmetica die ik niet gebruik.

Doorgeefbox met cosmetica

Dalinka is de bedenker van deze box en zij heeft ook alles geregeld deze keer! Hoe werkt het? Er zijn een aantal mensen die zich op hebben gegeven om mee te doen. Dalinka verstuurd het pakket die al goed gevuld is, naar de eerste persoon. Die persoon mag er producten uithalen welke zij graag wilt hebben.

Make-up doorgeefbox

De doorgeefbox moet natuurlijk gevuld blijven en het is de bedoeling dat je altijd wat terug stopt in de box. Hoe meer producten erin zitten hoe beter natuurlijk. Des de groter is de kans dat er wat tussen zit voor de volgende persoon.

In de box zit een boekje, waarin je iets op kan schrijven naar de andere dames. Ik heb een stukje geschreven over de producten die ik eruit heb gehad en ook heb ik een aantekening gemaakt met wat ik erin heb gestopt. En ja stiekem even reclame gemaakt voor Life by Jess natuurlijk!

 

Wat heb ik eruit gehaald?

Een vraag waar vele van jullie waarschijnlijk nieuwsgierig naar zijn. Zoals jullie weten ben ik geen wandelende make-up doos. Dus het was voor mij even zoeken naar leuke producten die ik wel goed kon gebruiken.

Er zaten veel leuke spullen in, zo heb ik er een douchegel, een deodorant en een nagellak uit gehaald. Ook heb ik sinds een tijdje ontzettend veel last van klitten waar ik al eerder over heb verteld en toen ik de Oil van Andrélon zag, dacht ik die moet ik hebben, misschien helpt dat tegen de klitten die ik heb. Make-up doorgeefbox

Een lippenstift en twee paar oogschaduwen heb ik er ook uit gehaald. Het doosje in het midden is met diverse highlighters. Ik zie zoveel beautybloggers/vloggers die met highlighters werken, dus ik dacht die moet ik hebben voor als ik mezelf meer ga opmaken!

Uiteraard heb ik wat producten in de doorgeefbox gedaan, zoals diverse eyeliners, voornamelijk glitter eyeliners. Ook heb ik een oogschaduw en een gezichtsmasker erin gedaan. Hopelijk heb ik er iemand blij mee kunnen maken die na mij de doorgeefbox heeft ontvangen.

Ik vond het ontzettend leuk om mee te doen en als het nog een keertje is, met een ander type product ga ik zeker weer meedoen!

Heb jij wel eens meegedaan met een doorgeefbox? Hoe vond je dit?

Liefs Jessica, Life by Jess