Diner Time #1

Benieuwd naar wat ik gegeten heb ’s avonds afgelopen week?  Ik heb het deze week bijgehouden om aan jullie te laten zien. Volg mij ook op Instagram en dan zie je vaker wat er bij mij op het menu staat.

Diner Time maandag t/m zondag

Maandag:  Een super simpele (slechte) pasta, maar wel erg lekker. Vlinder pasta, met champignons, pijnboompitten en crème fraîche.

Eten diner Time

Dinsdag : Na het sporten at ik bij mijn vriendin en zij had lekker gekookt. Een pita broodje met sla, tomaat, kip en wat knoflook en chili saus. Jammie, heerlijk als iemand anders voor je kookt!

 Eten diner Time

Woensdag: heb ik bij mijn ouders gegeten. Maar nee dit was niet makkelijk aanschuiven en eten maar, maar zelf de boodschapjes doen en zelf koken haha. Ik had wel zin om te koken, maar niet om alleen te eten. Dan is bij mijn ouders eten een top oplossing, hoeft mijn mams ook een keertje niet te koken!  Op het menu: Rijst met Chicken Tonight (Hawaï smaak) Met veel kip en Chinese groente erdoor. Goed gekookt al zeg ik het zelf.

Eten diner Time

Donderdag: moest ik tot half 6 werken, en daarna ben ik meteen doorgereden naar een vriendin. Zij was al aan het koken toen ik daar aankwam en door de gezelligheid ben ik vergeten een foto te maken. We aten pasta met spinazie en boursin. Erg lekker! Pijnboompitjes er nog bij en wat kaas. Jammie heerlijk gegeten.

Vrijdag: was Vin eindelijk weer thuis. Dit is de laatste tijd dat hij op Texel zit een dag dat we makkelijk eten. Net zoals vanavond. Op naar de snackbar. Voor mij stond er raspatat, met een frikandel en kaassoufflé op het menu en voor Vincent een baconburger met raspatat en een saté kroket. Blijft toch altijd lekker zo een vette hap.

Eten diner Time

Zaterdag: hadden we vroeg gegeten, omdat we ’s avond naar de film gingen, maar we hadden de vroege film van half 7. Vincent vond vorige week de wraps uit de oven erg lekker, dus had ik daar een variatie op gemaakt. Kip met tomaat, paprika, pesto. Ik had meergranen wraps gekocht en ik merkte zeker dat ik sneller vol zat dan wanneer we gewone wraps eten.

Eten diner Time

Zondag: hadden we weinig zin om iets te doen aan het eten. We hebben lekker makkelijk besteld. En ja met bestellen kom je toch snel uit of iets “ongezonds”.  Het werden patatjes met een hamburger. Heel jammer dat we lang hebben moeten wachten op het eten, en toen het er eenmaal was, was het niet warm meer. Patatjes waren koud en slap. Burger smaakte verder wel goed.

Eten diner Time

 

Wat stond er bij jullie op het menu deze week?

Liefs Jessica

Instagram,  Facebook en Bloglovin