Diner by Jess #2 wraps, uiteten en mosselen

Het leek me weer eens leuk om aan jullie te laten zien wat er ’s avonds bij ons op het menu staat. Even vergeten zijnde dat ik deze week 2 avonden niet thuis at, maar in een restaurant. Maar dat hoort er ook bij en daarom deel ik dan ook gewoon wat we gegeten hebben deze week.

Maandag

Vandaag hebben we boodschappen gedaan voor de hele week en voor vanavond kwam Vin met het idee om wraps te eten. Lekker! Ik had het al helemaal in mijn hoofd, de kip lekker kruiden, groente erbij, kaas erover hmmm jammie. Maar vVincentdacht daar heel anders over… Haha die bedoelde de koude wraps met sla en kalkoenfilet. Oke schatje doen we dat!

wrap, gegeten

Vin heeft 4 van deze wraps gegeten en ik zelf 2. Hoe maak ik ze? De wrap insmeren met kruidenkaas, dan de sla in het midden leggen in een strook, de kaas/kalkoen/kipfilet erboven op en dichtrollen maar. Heerlijk! Je zou ook nog stukjes avocado kunnen toevoegen, maar dat hadden we deze keer niet.

Dinsdag

Groente tijd! Doperwten met wortelen en aardappeltjes uit de Actifry! Jammie lekker.

dinsdag gegeten

Oowja wij eten vaak in fases hahaha, eerst groente en aardappelen en daarna pas het vlees vandaar dat die ook niet op de foto staat. We hadden een kip krokant schnitzel, heerlijk zijn die van de Lidl!

Woensdag

Deze avond hebben mijn moeder en ik in het restaurant van de sauna gegeten. We hadden allebei een kipsaté.

Donderdag

Om onze zenn/relaxdag goed af te sluiten zijn Vincent, mijn ouders en ik nog uit eten geweest. We wilde eten bij een nieuw geopend restaurant, maar die zat helaas bomvol! Op naar ons andere vertrouwde restaurant. Het pannenkoekenrestaurant.

pannenkoek gegeten   ijs gegeten

Ik had een BBQ pannenkoek, met spek, ham, champignons…een pannenkoek waar je goed vol van gaat zitten. Maar ruimte voor een toetje altijd!!! Een heerlijke coupe met vanille ijs en aardbeien.

Vrijdag

Deze dag aten Vin en ik apart van elkaar. Vin was laat thuis van het werk en ik had een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Heerlijk even ontspannen. Ik had lekker sla gemaakt (sla, tomaat, komkommer, ei en tonijn) met een paar gebakken aardappeltjes en een kipfilet.

gegeten

Mijn ogen waren alleen groter dan mijn maag, want eer ik de aardappeltjes en de sla ophad, had ik geen trek meer in de kip haha. Die heeft Vin dan maar op gegeten en de rest van de sla die ik in de koelkast had gezet ook.

Zaterdag

Volgens mij zijn we 4 jaar geleden voor het eerst bij Vincent zijn moeder en haar man mosselen gaan eten. Nu zag ik laatste dat de mosselen weer in de winkels waren en heb ik onszelf uitgenodigd om nog een keer mosselen te komen eten… 😉

gegeten

Het waren mooie mosselen, en ze smaakte heerlijk! ’s Avonds hebben we nog een spelletje Yathzee gedaan, een gezellige avond.

Zondag

Om het weekend maar in de schoonfamilie sfeer te houden, zijn we zondag gaan eten bij Vincent zijn vader en zijn vrouw haha. Soms moet je het makkelijk maken voor jezelf toch!

gegeten

We kregen macaroni voorgeschoteld. Lekker. Meteen een bak mee naar huis gekregen met de overgebleven macaroni, makkelijk voor morgen of van de week als Vin alleen thuis is als ik in het ziekenhuis lig!

Wat hebben jullie allemaal gegeten deze week? En voor komende week wat staat er op het menu?

Liefs Jessica

Volgen jullie mij al op de Social Media kanalen van Life by Jess?
FacebookInstagramTwitter en Bloglovin
Ook ben ik te volgen via Snapchat: Jesje91