Diary – Verjaardag Jessica 25 jaar!

Zijn jullie klaar voor een verjaardag zoals ik hem mij niet had voorgesteld? Lees mee in mijn diary over mijn 25ste verjaardag!

Verjaardag Jessica

Dinsdag 5 juli 2016

’s Avonds ben ik heerlijk uiteten geweest met mijn ouders, zusje, Vincent en mijn beste vriendin. Super gezellig en ontzettend lekker gegeten. Heel eerlijk voel ik me niet echt heel erg jarig als ik het niet vier. Eergisteren (zaterdag 9 juli) toen voelde ik mij pas echt jarig, een verjaardag om nooit meer te vergeten. Waarom, lees even verder!

Zaterdag 9 juli 2016

Verjaardag Jessica

En dan zaterdag, overdag ben ik heel even met mijn moeder op pad geweest, en toen bij thuiskomst was het hele huis versierd! Door Vincent en mijn vader. Super leuk, dan begin je je al echt jarig te voelen!

Rond 17:00 uur waren vrienden van ons er die geholpen hebben om de hapjes alvast klaar te maken en nog wat spullen op hun plek te zetten. We hebben samen de bbq aangestoken en heerlijk gegeten. Toen vanaf 20:00 uur was het tijd dat iedereen uitgenodigd was en zo kwamen ze eerste gasten.

Verjaardag Jessica

Ik ben ontzettend verwend door iedereen, van Vincent heb ik nog Birkenstocks gekregen en mat zwarte spiegels voor op mijn scooter! Nu is alles aan mijn scooter mat! De spiegels zijn echt zo stoer.

Halverwege de avond heb ik van Vincent nog een kaart gekregen met een 25 jaar button, in de kaart stond dat hij nog een verrassing had waar ik later achter zou komen. Ik had werkelijk geen enkele idee. Rond de klok van 23:00 uur moest ik plots mee naar buiten komen, midden in de groep op een stoel gaan zitten. Euhm wat is hier de bedoeling van? Leuk ze zingen voor me dacht ik nog, niet wetende dat ik er enkele minuten later zo bij zou zitten…

Verjaardag Jessica

Je wordt maar 1x 25 jaar dacht Vincent en die had een stripper geregeld! Oh My God, het meisje dat er niet van houd om in het middelpunt te staan, stond nu ineens in het middelpunt, met een knappe stripper naast zich!!! In het begin voelde ik me heel erg opgelaten, heel gênant, maar weet je, je leeft maar 1 keer, dus Go with the Flow!

Hij heeft denk ik een show van een 15-20 minuten gegeven. Hij kwam in pak aan, en verdween naakt met een schort om.

Op bovenstaande muziek stond ik voorover gebukt tegen een stoel aan te schudden met me billen, heeft die me aan het dansen gezet en me opgetild om samen omlaag te gaan! Wat ik heb aangeraakt? Wil je het echt weten, zijn borst met mijn handen en mond/tong (ja oeps er zat slagroom) zijn buik, zeer strakke sixpack, benen, blote billen en down under, maar op zo een manier dat ik er net niet aanzat!

Ja het was echt een hele gave, leuke, grappige, sexy ervaring! Ik heb echt een super leuke verjaardag gehad, die me altijd bij zou blijven! Bedankt lieverd!

Liefs Jessica

ps: wie van jullie heeft er wel eens een stripper gehad?