De naam van mijn blog

Het lastigste met het beginnen van een blog vond ik het bedenken van een naam. Wat wil ik, klinkt het leuk, is het makkelijk te onthouden, is het voor altijd of voor een periode bruikbaar? Allemaal vragen die mij hielpen om te bedenken hoe ik mijn blog zou gaan noemen.

De naam van mijn blog

Alle blogs die ik lees, onthoud ik zelf vooral bij naam. Natuurlijk weet ik ook de namen van de meiden/vrouwen erachter te vertellen, maar als ik iemand wil vertellen over die ene blog, dan weet ik zo de naam/site te vertellen. Dat vond ik voor het vinden van mijn blognaam ook heel belangrijk. Als mensen over mijn blog vertellen of naar mijn blog willen, moeten ze niet na hoeven te denken, wat was die lastige naam ook al weer?

Een blognaam die altijd te gebruiken is en die blijft passen op elk moment van mijn leven, mocht ik over 20 jaar nog bloggen. 😉 Ja ik hoop later ooit mama te mogen worden, maar om daar een blognaam aan vast te plakken vond ik een beetje “gevaarlijk”. Stel dat het niet mag lukken om mama te worden, dan is de naam niet meer gepast.

En daar was hij dan, de naam! In het begon vond ik het heel spannend, is hij niet te simpel, had ik er langer over na moeten denken?  Nee Jess, niet twijfelen, dit is hem!

life by jess blog naam

Een naam die altijd klopt, het stipt niet een bepaalde tijd aan in mijn leven, maar het kan gaan over alles wat ik in mijn leven mee maak. Alle tijden, alle leuke dingen en alle minder leuke dingen. Ik ben er zelf super blij mee, het is simpel, duidelijk en goed te onthouden voor iedereen.

Hoe zijn jullie op de naam van je blog gekomen? Wat vonden jullie belangrijk voor het kiezen van de naam?

Liefs Jessica

Volgen jullie mij al op de Social Media kanalen van Life by Jess?
FacebookInstagramTwitter en Bloglovin
Ook ben ik te volgen via Snapchat: Jesje91

Deze blog is onderdeel van de #30DayBlogChallangeNL bedacht door Maris.