De “Lente kriebels” TAG

Ja het is officieel Lente! Hopelijk mogen we heel snel genieten van lekker weer. Laatste werd ik door Melanie van Mama van Liam getagd in deze leuke Lente kriebels tag en natuurlijk dat ik hem in ga vullen. De tag is bedacht door Serena van Beautylab.

De “Lente kriebels” TAG

Kijk je mee naar wat ik allemaal geantwoord heb op de vragen uit de Lente Kriebels tag?

Wat is de eerste gedachte die bij je op komt bij het woord lente?

De eerste gedachte die bij mij op komt is: zonnetje, bloemen, jonge dieren, en veel meer buiten zijn dan dat ik nu ben. 

Lente kriebels

Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?

Gemaaid gras absoluut! Ik vind het zo jammer dat ze deze geur nog in in een verstuiver hebben kunnen maken, dan had die echt bij mij in huis gehangen, zo lekker vind ik dat ruiken.

Wat is je favoriete lente nagellak kleur?

Ik hou van leuke frisse kleurtjes en dan maakt het me niet uit of het roze, rood, geel, oranje is. Als het maar echt een fris fel kleurtje is!

Lente kriebels Lente kriebels Lente kriebels

Welke lente-trend (make up, fashion of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?

Oké, ik beken, ik moest even googelen om te kijken wat de trends van komende Lente zijn. Naar fashion kijk ik niet heel erg wat de trends zijn. Ik draag waar ik me prettig bij voel. Op het gebied van Make-up kwam ik op deze site terecht, hier staat dat de oogpotloden aan de onderkant van je oog weer inkomen. Dat is wel iets wat ik kan en dus ook wel kan toepassen haha. Ook zijn glanzende lippen een trend, kom maar door I like!

Wat is je favoriete lente parfum (geurtje of geurkaars of beide)?

Er is geen specifieke parfum waar ik echte Lente kriebels van krijg. Geurtjes draag ik omdat ik ze lekker vind ruiken, maar ik hou geen rekening met het seizoen. Als ik een luchtje moet kiezen die ik op dit moment in de kast heb staan, ga ik voor Calvin Klein CK2U. Heerlijke luchtje, welke al enkele jaren steeds weer gekocht wordt als deze op is.

Wat is je favoriete lente bloem?

Van meerdere bloemen krijg ik wel Lente kriebels. Zoals Narcissen, Hyancinten, maar ook de bloesem die weer in bloei komt. Als ik dan echt moet kiezen, ga ik denk toch voor de tulpen, dat geeft mij echt een Lente gevoel. (Maar Gerbera’s blijven toch echt mijn lievelingsbloemen!)

Lente kriebels

Houd jij een lenteschoonmaak?

Ik denk wel dat deze er in zekere zin gaat komen. Op sommige dagen vind ik het nu al heerlijk om de deur open te hebben staan naar de tuin, muziek aan en schoonmaken. Mijn kledingkast is ook nodig toe aan een opruimsessie. Maar ook de keuken, badkamer en alles eigenlijk wel haha… Kom maar op met de lente schoonmaak.

Wat is je favoriete lente accessoire?

Lang nagedacht, maar ik kan het niet echt bedenken… Mogen mijn nagels ook als accesoire dienen? Daar komen deze Lente veel leuke gezellige kleurtjes op! En anders mijn slippers? Want ja die zullen ook weer tevoorschijn gaan komen aankomende Lente.

Heb jij nog leuke plannen tijdens de tulp vakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart?

Ben ik gek als ik zeg dat ik nog nooit van de Tulp vakantie gehoord heb? Aan welke vakantie moet ik dan denken? Gokje, de meivakantie? Voor nu heb ik nog geen plannen staan, ja met Pinksteren zijn we op vakantie, heerlijk! Ik heb daar zoveel zin in. Met Hemelvaart ben ik vrij, die vrijdag erna moet ik gewoon werken. Maar zaterdag hebben we een motortoertocht staan!

Omschrijf je favoriete lente outfit?

Grappig ik heb vorige week net een artikel geschreven met inspiratie outfits voor de Lente. Dat zijn wel mijn voorbeeld outfits voor de Lente. Op dit moment heb ik met mijn eigen kleding nog geen favoriet outfit.

Ik vind het hele leuke vragen om in te vullen, ik krijg er zoveel Lente kriebels van. Heb jij al Lente Kriebels? Wat zijn jullie favoriete Lente bloemen? 

Liefs Jessica, Life by Jess