De gekke zoektermen TAG

Gekke zoektermen TAG

Het is weer tijd voor een tag. Al even is er geen tag meer verschenen op Life by Jess en ik vond het zelf wel weer tijd worden dat er een online zou gaan komen. En wat wil nu? Ik werd laatste getagd door Mathiske van Geluk in een rompertje om de gekke zoektermen tag in te vullen. Hoe leuk is dat! De tag is origineel van Lori van Mama’s Jungle.

Welke zoektermen staan in je top 3 alle tijden?

De top drie zoektermen voor Life by Jess zijn:

  • Life by Jess
  • Simpele broccolisoep
  • Zalando huispak

Bij welk artikel hoort jouw nummer 1 zoekterm?

Om nu jullie te verwijzen naar mijn homepagina vind ik een beetje overdreven, die weten jullie vast zelf wel te vinden. Dus nummer twee, de zoekterm simpele broccolisoep, dan kom je uit bij het recept wat ik online heb gezet.

Om welke zoektermen moet je vreselijk hard lachen?

“Spons tampon kruidvat”   euhm ??? hahaha, ik kan me echt niet bedenken bij welk artikel degene is gekomen die deze zoektermen gebruikt heeft hahaha… Misschien heb ik in een shoplog tampons gekocht?

Naar aanleiding van welke zoektermen heb jij wel eens een artikel aangepast/geschreven?

Eigenlijk nog geen één. Mijn oude site (www.lifebyjessblog.wordpress.com) wordt heel veel bezocht voor het artikel van een gezichtsmasker en het inspiratie artikel voor het toilet. Hier zal ik zeker nog wat meer mee gaan doen, binnenkort willen wij toch echt wel een keer aan het toilet gaan beginnen met verbouwen, dus zal ik zeker nog meer inspiratie op gaan doen.

Wat zijn de meest dubieuze zoektermen?

Er staan geen hele gekke zoektermen voor mijn site. Ik vond die “Spons tampon kruidvat” al heel erg gek haha, meer gekke kan ik eigenlijk niet vinden, bij de meeste kan ik ook wel bedenken op welke site ze uit kwamen.

Welke zoekterm ben je zelf gaan Googlen om te kijken waar je dan op uit komt?

Ik heb de zoekterm “diepgaande vragen” zelf eens nagezocht op Google. Op pagina 7 van Google stond mijn site vermeld, welke link? De link naar de tags binnen Life by Jess.

Wat zou je willen vragen aan de persoon achter een bepaalde zoekterm?

Er is iemand op mijn blog terecht gekomen nadat hij/zij gezocht heeft op “leven met hernia”. Ik heb een hernia gehad vorig jaar en daar ben ik in september aan geopereerd. Ik ben wel heel benieuwd of deze persoon inmiddels ook af is van zijn/haar hernia en hoe hij/zij hersteld is.

Welke zoektermen omschrijven het best jouw blog?

Ik heb hele gevarieerde zoektermen, mensen die op mijn site binnen komen door alleen life by jess, of jess blog in te vullen. Ook vinden veel mensen mij door mijn artikelen over de hernia. Of over inspiratie of DIY. Ik zie niet zo snel één specifieke zoekterm er tussen staan waarvan ik zag ja dat is Life by Jess!

Welke bijzondere levensvragen (hele zinnen zoektermen) zijn er aan jou gesteld?

Ook al zo een moeilijke. Er zijn mij niet echt levensvragen gesteld door middel van zoektermen. Er staat wel een vraag over Valentijnsdag tips om te doen, maar dat is niet echt een levensvraag.

En welke zoektermen slaan volledig de plank mis?

De zoekterm “goedkope kattenbak action” Hoezo kom je dan op mijn blog terecht? Hahaha, wij hebben totaal geen goedkope kattenbak en al helemaal niet van de Action.

Welke zoekterm is voor jou site het meest opvallend ? En welke zoekterm staat bij jou op nummer 1 voor jouw blog/site?

Liefs Jessica, Life by Jess