De alcohol TAG – Houd ik van een drankje?

de alcohol tag

We gaan op de alcohol tour vandaag. Ik ga jullie vertellen wat ik vroeger dronk, wat ik nu drink en of ik wijn boven bier verkies? Deze super leuke alcohol tag kwam ik tegen bij Nicole van Meisje-Eigenwijsje, maar de tag is oorspronkelijk bedacht door Kimberley van Beebsandmoms.

De alcohol TAG

Op een terras drink ik graag…

Het liefste een Jillz, een Liefmans of een Apple Bandit. Als het restaurant dit niet heeft dan ga ik voor een zoete witte wijn met ijsklontjes.

Landal Miggelenberg, weekend weg (1)

Wijn 4 life of bier all the way

Wijn 4 life! Al word ik er niet heel erg warm van, ik ben geen enorme wijn liefhebber. Maar van alleen maar bier loop ik ook niet warm haha. Dit is meer zo een festival drankje, omdat het dan het goedkoopste is.

Wat dronk je op je 16e

Groene breezer! Haha, dat was helemaal hot toen. Heel soms haal ik het nog wel eens in de supermarkt, maar dat komt niet vaak meer voor. Nu gaat mijn voorkeur echt naar de Jillz.

Het smerigste dat je ooit dronk

Pure Whisky of Rum. Brrrrr…. Wat is dat smerig. Nee dat is echt niks voor mij, veel te scherp.

Wat drink je op een feestje 

Dat ligt eraan wat voor feestje het is. Op een festival zit ik soms wel aan het bier, of zoete witte wijn gewoon omdat dit het goedkoopste is. Op Mysteryland vorig jaar heb ik ook Apple bandit gedronken.

Month by Jess Augustus, Zomer doelen, de alcohol tag

Als we naar een concert gaan in het Ziggodome bijvoorbeeld, zoals in April straks weer, dan drink ik vaak wel een Jillz.

Wat drink je op vakantie?

Afgelopen November in Tenerife samen met mijn moeder heb ik veel Cava Sangria gedronken. Hmmm dat was echt heel erg lekker, maar op vakantie gaat een cocktail er ook wel in. Ik weet niet dat ik op Gran Canaria ook een hele lekkere mousserende wijn dronk samen met mijn moeder.

Jessica, reisdilemma, alcohol tag

Alleen drinken met gelegenheden of ook thuis?

Ik drink eigenlijk alleen maar met gelegenheden, ik ben geen enorme zuiplap en ik geniet thuis vaak ook niet van een drankje. Zeker niet in de winter. Ik noem mijzelf een zomerdrinker haha… Dan vind ik het nog wel eens lekker om in de tuin met een drankje te zitten, maar verder hoeft het niet van mij.

Vertellen jullie eens, wat is jou favoriete drankje? En drink je liever voor altijd wijn of voor altijd bier? Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden, misschien hebben we wel een zelfde favoriete drankje.  Ik hoop dat jullie deze alcohol tag leuk vonden! Als je hem overneemt, vergeet je mij en Kimberley niet te noemen?

Liefs Jessica, Life by Jess

2 comments

  • Kimberly

    Wat leuk dat je hem hebt overgenomen! Groene breezer was ook met appelsmaak toch? Je hebt dus wel echt iets met appelsmaakjes qua drank

  • Mathiske

    Als ik de tag zou invullen zou ik overkomen als alcoholist denk ik haha. Ik lust wat dat betreft alles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge