De 25 Levensvragen TAG

Deze titel klinkt zo zwaar, maar dat is die helemaal niet hoor. Het zijn gewoon 25 random vragen die leuk zijn om te beantwoorden en voor jullie leuk zijn om te lezen. Ik heb de tag al bij diverse bloggers voorbij zien komen. Het is zo leuk om te lezen dat iedereen andere antwoorden heeft. Lees je mee met mijn antwoorden op de levensvragen?

De 25 Levensvragen TAG

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Deze wissel ik bijna nooit, sinds april is het dan ook al de fontein die voor ons hotel in Gran Canaria stond.

Levensvragen tag

Je gaat naar een kroegje/cafe; wat bestel je?
Een cola light, een verse muntthee, een jillz of een zoete witte wijn. Het ligt een beetje aan het moment van de dag en wat het weer is, ik ben niet echt een alcohol drinker in de winter namelijk hahaha…

Welk woord gebruik je echt té vaak?
Veel woorden verklein ik, ik probeer het af te leren, omdat ik het zelf echt heel irritant vind. Maar verder gebruik ik te vaak: “hahaha” “ofzo” “oke”

Wat is je favoriete film?
Qua film hou ik van heel veel dingen en heb ik niet echt een favoriet. Vroeger wel, (en nog steeds kijk ik deze film zo af en toe nog) Costa! Hahaha, heerlijk vond ik die film om te kijken.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?
Ik volg best wel veel tv programma’s. Nu is het nieuwe seizoen weer begonnen heerlijk! Van “Heel Holland Bakt” naar “Samantha en Michael (barbie)” tot aan “een dubbeltje op z’n kant”. Maar het meest guilty pleasure tv programma van dit moment is denk toch wel “All-Inclusive”, een datingsprogramma voor alleenstaande ouders met puber kinderen. Gewoon lekker om weg te kijken.

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

Naar wie was je laatste appje?
Naar mijn beste vriendin om haar succes te wensen!

Wat was je eerste e-mailadres?
Ik weet nog wel dat ik het heel stom vond dat ik geen hotmail mocht hebben van mijn vader vroeger haha, wat was ik een jaar of 12-13 ? Toen het mocht heb ik er meteen een aangemaakt. Ik wilde iets met jesje91, maar helaas was dit bezet en stond daar jesje32 als optie. Die heb ik toen maar genomen.

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Heb je even? Hahaha nee hoor het valt best mijn. Ik kan heel slecht tegen mensen die auto rijden alsof ze spoken zien en niet weten waar het gaspedaal zit. Heel irritant! Zeker op een weg waar je er niet langs mag of kan. En nog een irritatie punt, de katten zijn heel lief hoor, begrijp me niet verkeerd, maar net op het moment dat ik ’s avonds op de bank zit, of net in bed lig gaan ze lopen klieren. Doe normaal ga slapen beesten!

Wat is je meest awkward moment ooit?
Poeh deze momenten probeer ik altijd zo snel mogelijk te vergeten en dat lukt altijd aardig. hahaha daarom weet ik het niet zo snel. Awkward moment dat Vin en ik naar het strand gingen met de honden, toen we nog niks hadden en ik heb eigenlijk geen hand durfde te geven en de riem van de hond de hele tijd in die hand vast hield, zodat hij ook de kans niet kreeg. Hahaha, echt stom achteraf, maar hand in hand lopen hebben we genoeg ingehaald ondertussen.

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Denk dat dit toch wel mijn eigen verjaardag is. 5 Juli.

Wat is je favoriete emoji?

Levensvragen tag

Katten of honden?
Lastig, maar ik denk dat ik naar Eamy en Cedric toe verplicht ben om katten te kiezen haha. En katten zijn vind ik ook wel wat makkelijker als je een dagje weg gaat, om het even van de praktische kant te bekijken.  

Utrecht of Amsterdam?
Mag het ook allebei niet? Ik hou helemaal niet van Amsterdam en in Utrecht kom ik eigenlijk nooit. Als ik echt moet kiezen, dan Amsterdam, maar alleen om het feit dat daar de Ziggodome is en ik daar veel te vinden ben als er leuke concerten zijn.

Koffie of thee?
Thee, absoluut, ik heb er zelfs een keer een heel artikel over geschreven.

Serie of film?
Film, dan ben je gewoon met 1,5 uur klaar en kan je weer wat anders gaan doen hahaha…

Engeland of Amerika?
Amerika! Zeker weten. Ik ben 3x in New York geweest, dat is al geweldig, en ooit wil ik nog een rondreis door Amerika gaan maken. Lijkt me zo geweldig.

Vlees of vis?
Vlees, 100%. Ik denk er wel eens aan om een challenge met mezelf te doen een week geen vlees, maar ik wordt al treurig bij het idee eigenlijk haha…

Drank of drugs?
Drugs wat is dat? Nee dat staat niet in mijn woordenboek! Vind ik echt het belachelijkste wat er ooit is uitgevonden! Een drankje, ja dat lust ik wel, maar tot het punt dat ik nog weet wat ik doe.

Spice Girls of Backstreet Boys?
Spice Girls natuurlijk! Ik heb zelfs nog een klapstoel bij mijn ouders staan waarvan de leuning beplakt is met stickers van de Spice Girls. Ik heb vroeger ook een etui met potloden en een liniaal van hun gehad.

Bert of Ernie?
Ernie, ik vind Bert een beetje een vies mannetje haha, misschien komt dat ook wel door die gekke filmpjes en uitspraken van tegenwoordig. (“Bert er zit een banaan in me oor, nee Ernie dat ben ik” hahaha dat soort uitspraken)

Buurman of Buurman?
Buurman?

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Volgens mij vond ik Villa Achterwerk wel heel erg leuk vroeger!

Meest random feitje over jezelf?
Als ik mijn tanden ga poetsen, maak ik eerst mijn tandenborstel nat, dan de pasta erop en daarna weer natmaken en dan pas poetsen. Gewoonte tik.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?
Geniet van elke dag en elk moment, ook als het een klein moment is! Waardeer de dingen in het leven, want het leven kan zo op zijn kop gezet worden of voorbij zijn.

Dit waren de levensvragen, viel mee toch hoe “diep” ze zijn?! Wat is jou belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

Liefs Jessica