De 16 best gelezen artikelen van 2016

Best gelezen artikelen 2016

We zijn inmiddels een paar dagen in 2017. Zo heb ik de afgelopen dagen alle statistieken op een rij gezet. In juli/augustus heb ik al eens een artikel met jullie gedeeld over de best gelezen artikelen tot dat moment. Nu 2016 voorbij is, en er natuurlijk nog meer artikelen online zijn gekomen zijn er ook wat verschuivingen geweest. Wat zijn de 16 best gelezen artikelen van 2016? Kijken jullie mee?

De 16 best gelezen artikelen van 2016

Gezien mijn andere site (de gratis wordpress site) ook nog gewoon online site en daar ook nog wat bezoekers op komen en artikelen te lezen, heb ik deze samengevoegd met de statistieken van Life by Jess. Alle artikelen van de gratis wordpress site staan ook op Life by Jess, maar waarschijnlijk komen mensen via het zoeken met google, uit bij sommige artikelen op mijn gratis wordpress site.

Ik deel met jullie de 16 best gelezen artikelen van 2016, er steekt één artikel met kop en schouders boven de rest uit, het is een heel persoonlijk artikel, wat heel veel mensen toch nieuwsgierig maakt denk ik om te komen lezen op Life by Jess.

16. 10x feestjurken voor de kerst en new years eve
Het artikel waarin ik 10 mooie jurken heb laten zien aan jullie, die erg geschikt zijn voor een feestje. Zowel voor de kerstdagen als voor feestjes die nog gaan komen. Voor het artikel klik hier.

15. Leuke tips voor een kraamcadeau 
Ga jij binnenkort op kraamvisite en weet je nog niet wat je wilt kopen? Ik heb een artikel geschreven met tips voor een kraamcadeau. Vele daarvan zijn heel persoonlijk, met een naam van het kindje, maar er staan ook wat algemene tips tussen. Voor het artikel klik hier.

kraamcadeau, de 16 best gelezen artikel van 2016

14. Even babbelen #3 Hoe gaat mijn herstel na de hernia operatie?
Een persoonlijk artikel waarin ik vertel hoe het gaat met mijn herstel, 2 maanden, na de hernia operatie die ik heb gehad begin september. Voor het artikel klik hier.

13. Het is weer tijd voor een pyjama en huispak feestje!
Zodra de herfst weer in het land is, en de winter dichterbij komt, breng ik meer uren door in een huispak. Zo ben ik op internet gaan speuren naar mooie, warme huispakken. Voor het artikel klik hier.

12. Shoplog Action: Verf, knijpers en aan de knutsel
Als je thuis aan het herstellen bent, moet je wat om handen hebben om te kunnen doen. Zo had ik enkele dingen gekocht om te kunnen knutselen als ik daar weer aan toe zou zijn. De shoplog van de action heb ik toen gedeeld. Heb ik al wat gemaakt daarmee? Nee hahaha heel erg hé! Voor het artikel klik hier.

11. Vandaag ben ik 4 jaar samen met Vincent!
Het artikel wat inmiddels al bijna een jaar geleden online is gekomen.  18 januari is namelijk onze datum en dat betekend dat wij over anderhalve week alweer 5 jaar samen zijn! Voor het artikel klik hier

e 16 best gelezen artikel van 2016

10. Dag lieve Harvey
Ook dit artikel is alweer bijna een jaar geleden geplaatst. Eind december 2015 mochten wij ons nieuwe vriendje verwelkomen in huis. Helaas werd hij ziek, FIP, en hebben wij hem eind januari 2016 laten inslapen. Voor het artikel klik hier.

de 16 best gelezen artikel van 2016

9. Vrienden uit (on)verwachtse hoeken…
Dit artikel gaat over vrienden die je in een rot periode van je leven leert kennen. Vrienden die er juist wel voor je zijn. Dit heb ik gemerkt na mijn eigen operatie dit jaar. Zo ontzettend ontroerd/verrast was ik hoeveel kaartjes, telefoontjes, berichtje en bezoek ik heb gekregen toen! Voor het artikel klik hier.

8. Update 60 day challenge
In 2016 ben ik op verschillende manieren bezig geweest om mijn levensstijl gezonder te krijgen en wat af te vallen. Ze deed ik mee met een 60 day challenge op de sportschool. Ik heb regelmatig een update geschreven op Life by Jess. Voor het artikel klik hier.

7. Inspiratie – Toilet
Dit is een artikel die op mijn gratis wordpress site ontzettend vaak nog bekeken wordt. Wij hadden begin vorig jaar het plan om ons toilet op te knappen (dit heeft uiteindelijk plaats gemaakt voor de tuin) maar ik heb toen wel al heel veel inspiratie op gedaan. Voor het artikel klik hier.

Toilet inspiratie

6. Even babbelen #2 hoe is het na de operatie?
Een week na mijn hernia operatie heb ik een update geschreven. Hoe is de operatie gegaan en hoe voel ik me op dit moment. Voor het artikel klik hier.

5. Diary – Verjaardag Jessica 25 jaar!
Op 5 juli ben ik 25 jaar geworden. We hadden een gezellig feestje in de tuin, totdat er ineens een verrassing letterlijk en figuurlijk voor mijn neus stond…. Wat het was….. Klik hier voor het artikel!

4. Tuin verbouwing, eindelijk naar wens
Begin november hebben wij eindelijk de tuin laten doen. Na een heel zoektocht naar een loungeset en daarna naar tegels, waren we er eindelijk uit en hebben wij de voor en achtertuin laten doen! Ben je benieuwd hoe is het geworden? Voor het artikel klik hier

tuin verbouwing achtertuin, de 16 best gelezen artikel van 2016

3. Even babbelen #1 – Afvallen & Hernia
Weer een persoonlijk artikel wat heel hoog staat. De hekkensluiter van de top 3! Ik heb jullie verteld hoe het met afvallen ging en over het feit dat ik een hernia had. Voor het artikel klik hier.

2. Onze trouwdag 10-4-201(4)
Over 4 maanden zijn we inmiddels alweer 3 jaar getrouwd, jeetje wat gaat de tijd snel! Ik vertel jullie waarom wij heel officieel twee trouwdagen hebben gehad. Voor het artikel klik hier.

1. Ik heb PCOS – Week van de vruchtbaarheid
En dan zoals ik al vertelde hierboven, een heel persoonlijk artikel, ik denk wel het meest persoonlijke artikel wat ik heb gedeeld op Life by Jess. Ik vertel dat ik PCOS heb en wat dit voor mij betekend. Dit artikel steekt met kop en schouders uit boven de andere artikelen, in de maand dat dit artikel online kwam heb ik ook een record aan bezoekers gehad op Life by Jess. Zo bijzonder dat zoveel mensen dit willen lezen en alle lieve reacties die ik erop heb gehad, wauw overweldigend. Voor het artikel klik hier.

week van de vruchtbaarheid PCOS

Dit waren de 16 best gelezen artikelen van 2016 op Life by Jess, heb jij ze allemaal gelezen? Welke vond je het leukste/mooiste om te lezen? Wat voor artikelen wil je in 2017 graag terug zien op Life by Jess?

Liefs Jessica, Life by Jess

2 comments

  • Lifeaholic.nl

    Leuk om te zien welke artikelen het goed deden! Ik heb nog ff het artikel over je verjaardag erbij gepakt want die had ik gemist! Haha die verrassing, leuk zeg!

    • Jessica (author)

      Dat was zeker een goede verrassing! Nu vind ik het leuker om te zeggen dan op dat moment dat ik daar op die stoel zat hahaha, maar dit kan ik van me bucketlijst afstrepen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge